image Award Kuat Makan - Mia Liana

Wednesday, June 23, 2010

# Blog Tagging

Award Kuat Makan


Best nya dapat Award Kuat Makan ni... Mia memang suka makan... Fatihi yang tag Mia dalam entrinya anugerah kuat makan. Terima kasih diucapkan...

Mia taklah kuat sangat makan. Tapi kalau dah tension tu... semuanya sedap di mata. Makan tanpa perasaan. Lebih-lebih lagi bila ada kerja urgent yang nak kena siap cepat, buat assignment bila dah takde idea, nak exam bila belum habis baca buku... Paling penting sekali suka makan Fun Fries McD... terasa macam best sangat. Hilang segala tension yang ada diminum bersama Cool Blog - Honey Dew Milk Tea. Kecur betul air liur ketika buat entri ni.

Apa-apa pun Mia nak tag kat kengkawan Mia yang suka bagi komen kat entri Kuih Jagung.
  1. ber_u_wang 
  2. mr.azyz 
  3. SyuQ
  4. qaseh
  5. MiszMaryaNe
Dan juga kepada aseta. Mia baru je kenal dia. Apa salahnya, kan?

Sila terima award ini dengan hati yang terbuka, ye... kengkawan... jom makan puas-puas!

9 comments:

  1. @ arifadela
    I was about to say the same thing, haha. Ada juga orang buat award untuk ni. Lawak :D

    Anyways, biasalah tu. Kalau tension mesti makan banyak. Naik 1-2 kg, nak turun balik susah (macam saya...)

    ReplyDelete
  2. slm ziarah.
    t kasih kerana bagi award & tag dlm n3 yg lepas. sy hargai. insyaAllah nanti sy jwb. skang terlalu bz...

    ReplyDelete
  3. haha...dah dapat award lepas ni kene la rjn makan banyak2 :p

    ReplyDelete