Sunday, October 10, 2010

Mia's Blog List

Kindly fill in to be in Mia's Blog List. Thank you.

279 comments:

  1. Hye..i juz joined ur list!!!
    Best wishes~

    ReplyDelete
  2. Meriahnya blog Mia...Suka2.

    saya dah link blog Mia

    ReplyDelete
  3. byk nyer link..da jdi follower sis
    t jengok la sy pulak ye...nak wat tempahan jahit manik pun boleh

    ReplyDelete
  4. saya dah follow blogmu, terima kasih dah lihat blog saya :D

    ReplyDelete
  5. Salam tahun baru..i followed
    Thanks kerana sudi visit my blog. Cheers.

    ReplyDelete
  6. blowalking here.i da drop my blog kat cni.thanx! :)

    ReplyDelete
  7. Salam..follownyer dah lame..br sempat nk tinggalkan link..k.thanx

    ReplyDelete
  8. rmai nye follower..nk join gak la..
    sgt bbesar ati sbb sudi jengah teratak buruk sy..hehe

    ReplyDelete
  9. salam..
    jemput singgah blog wifenavy ye

    ReplyDelete
  10. Mampir di blog nya mia.
    apa kabar?
    (I use my other url)

    ReplyDelete
  11. kak, leh share x mcmana pengunjung blog akak leh ramai?

    ReplyDelete
  12. i follow,,baru letak my link,,fuhhh ramainyee pelawat-pelawat...

    ReplyDelete
  13. salam,

    i dah follow u...pls follow me back :)

    TQ

    ReplyDelete
  14. ate teman nengok ramey bebeno... :))

    ReplyDelete
  15. untung dapat join sini...komuniti meriah.hehe

    ReplyDelete
  16. i added my link here :D and added yours in mine too :D

    ReplyDelete
  17. Invite you, and your readers to visit my blog, it's all about English tips, thank you a lot for being friends. Have a wonderful day. Carlos from Brazil

    ReplyDelete
  18. nak join the list..

    TQ for invitation for johorean blogger. Insyallah will try to attend.. :)

    http://pyejal.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. pergh...dah ribu2 bloglist dia, agak2nye boleh join tak lagi ni..huhu

    ReplyDelete
  20. Salam Mia, saya dah tinggal link sorry terenter 2 kali.

    ReplyDelete
  21. sudah taruk...huhu..jmpt-2 la terjah mimi pnya blog

    ReplyDelete
  22. wah ~ ramainya ! apa apa pun . sy sudah tarok . (:

    ReplyDelete
  23. alhamdulillah,yes!!dapat jugak tinggalkan jejak kat blog akak mialiana..hehe

    ReplyDelete
  24. Salam mesra Kak Mia. ramainya kt sini..hehe
    btw, no istimewa sy dapat. #1707 :)

    ReplyDelete
  25. huhu, baru prasan boleh drop link kt sini ;)
    hi kak mia

    ReplyDelete
  26. awesome ! ramai nya ! nak join gak rr .. hehehe .. =)

    ReplyDelete
  27. KAK MIA...Tq coz jln2 kt blog org gak...best kat blog akak ni..meriah...org ni budak br belajar...so hope dapat tunjuk ajar...

    ReplyDelete
  28. jalan-jalan cari Info... ^^ tq for sharing

    ReplyDelete
  29. Salam ukhuwah dan salam Ramadhan. Jemput singgah blog saya kalau ada kelapangan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam... dan selamat berpuasa.. ok akan dibalas kunjungannya.. :)

      Delete
  30. salam ramadhan..jemput ke blog saya juga...

    ReplyDelete
  31. sy dh leave link di sini...ramainye meriah btul..boleh la ajak kenduri klu ade hhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya cik az... hehehe... ni list dari tahun dulu sampai sekarang...

      Delete
  32. Banner Sudah terpasang, mohon pasang juga banner saya ya...
    thnx

    ReplyDelete
  33. Hey friend, i always see you around so i just want to exchange link with you if you want to

    Here is my site, please do add me
    Literasura

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks christian. already visited you back and followed you... nice knowing you.

      Delete
  34. slm. baru letak link.check it out. thank you Mia Liana

    ReplyDelete
  35. hai, salam kenal kak mia :) dapat link ni pun sebab tadi google image oum. banyak gambar kak mia yang keluar. hehe. saya student oum,tahun 1, sem 3. no bertuah yg saya dapat 1759. ramainya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal juga... semoga berjaya dalam pengajian di OUM ya... and all the best!

      Delete
  36. tgglkn jejak utk kak mia sggh blog yana .. heheh 1763 ^^

    ReplyDelete
  37. jenjalan ;D..hai kak mia...smile..smile..smilee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai hana.. terima kasih ya sudi singgah sini...

      Delete
  38. datang jenguk yer...blog sy still updating....

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya... mia dah balas kunjungan dan follow balik. ;)

      Delete
  39. Ka mia salam ukhuwah dari INDONESIA ramai kali blog ka Mia ni..hahahaa

    ReplyDelete
  40. Lama jugak kak mia dah berblog ye..saya baru je nak stat..ngeh2x

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih kurang macam tu la... takpe blossom buat pelan2 ya...

      Delete
  41. wow!! ramainyer..best tgk blog ni..rs cm nk wat gk je.. blh wt diary.hehe..diary maya syila.huhu

    ReplyDelete
  42. lenguh tangan nak sroll ke bawah..huhu..ummi dah tiggalkan jejak no 1795..nice..byk info kat cnie..

    ReplyDelete
  43. Saya budak baru belajar. thanx for sharing

    ReplyDelete
  44. saya pun tinggalkan link kat sini jgk ;)

    ReplyDelete
  45. Jejak yang sengaja di tinggalkan...hehehe...(tahniah ya)

    ReplyDelete
  46. Bagus gak ade blog camni kan..

    TQ
    http://nutricantik.blogspot.com/

    ReplyDelete
  47. saya org yg ke 1818..!!!comelnya no ni...jgn buat tikam ekor dah le..

    ReplyDelete
  48. done put my link here n your link in my blog ^^

    ReplyDelete
  49. da tggalkan link..
    saya bru bljar.. trima kasih... :)

    ReplyDelete
  50. http://fwenity3.blogspot.com/2012/11/making-pulut-durian.html
    belajar buat pulut durian hehe...jemput tengok blog saya ye :D thanx abg2 kakak2.. :D

    ReplyDelete
  51. ada impact ke kalau backlink kita banyak? nape tak ramai orang buat?

    ReplyDelete
  52. 1834 is my no.. still a baby in blogging.. tq..

    ReplyDelete
  53. adoi... penat scroll baru sampai sini... ekekek

    ReplyDelete
  54. salam Mia...kak ina dah follow awak last week...cepat sungguh follower awak bertambah ye..respek kat awak :)

    ReplyDelete
  55. salam kak mia, saya no yg ke 1851..^_^

    ReplyDelete
  56. http://digitalalquran12.blogspot.com/
    ade jual telekung mini n al quran digital....

    ReplyDelete
  57. ok...dah tinggalkan kesan jejak kat blog comel ni...hehe. thank you!

    ReplyDelete
  58. Salam...dah drop link kat sini..kalau sudi akak follow lah saya balik ye... :) no. 1879

    ReplyDelete
  59. ramainya!! alynn tgglkn link yg ke-1885 :)

    ReplyDelete
  60. deno dah tinggalkan link.. ramainye .... :)

    ReplyDelete
  61. jaris sincerely yang ke 1890..
    huhh banyaknya berpeluh nak sampai =)
    thanks sis

    ReplyDelete
  62. terima kasih, dapat belajar dari blog yang hebat, visit me back semgoa dapat komen untuk tambah baik blog saya di http://terengganumyheritage.blogspot.com/

    ReplyDelete
  63. salam, tq very much.. harap dapatkunjung ke blog kita dan tegur sesuatu untuk menambah baik.. tahniah blog yang hebat

    ReplyDelete
  64. waaa.. banyaknya.. huu.. nak jugak tersenarai dlm bloglist boleh? heee... =) http://tengkubutang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  65. waaa. ramaimya , nak kena buat juga bloglist ni

    ReplyDelete
  66. wahhh..ramainya peserta bloglist mia..sy dtg sini nak join gak senarai bloglist mia:)-

    ReplyDelete
  67. Wow.. panjangnya list.. saya juga tak nak ketinggalan. Hehehe..

    ReplyDelete
  68. Assalammualaikum. Harap dapat singgah sini yer :D

    http://www.facebook.com/new.nanodor

    ReplyDelete
  69. As salam..baru join..=) feel free juga untuk singgah ke blog saya

    http://trendy0nes.blogspot.com/

    ReplyDelete
  70. Assalamu'alaikum Wrmbth, saya dah add blog puan dalam blog saya <a href="http://kambinghalal.blogspot.com>Kambinghalal</a>

    Mohon puan add blog saya yang ini dalam bloglist ya. http://takafulshahalam.blogspot.com Tq

    ReplyDelete
  71. baru join.. http://lvmn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  72. assalam...
    br join tapi dah lama ikuti blog mia...
    http://aretie-maisinisat.blogspot.com

    ReplyDelete
  73. Ramai yang amat!!!! saya jarang ada masa la nk plak nk update blog..workload overdose! :'( sape nak bg kerja kat saya??

    ReplyDelete
  74. MaK ai Remie Nya ..jempot Mai umah ya

    ReplyDelete
  75. wah, ramai nya exchangelink disini... tapi boleh ker exchangelink macam nie punya banyak... google tak marah ker ... :")

    ReplyDelete
  76. saya baru join.. http://aiskosong.com/

    ReplyDelete
  77. Assalammualaikum and hell0 u'lls..! hahaha..ramai beb0nar org xchange link.. komen pun banyk. penat aww nk scroll down..hahahaha...

    ReplyDelete
  78. Salam... Nak Exchange link ye...http://mamaimanshoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  79. Salam kak. Thanks sebab bagi peluang pada newbie blogger ni untuk promote their blog or web.I really appreciate the chance that you gave. semoga dengan ada nya link antara blog/web ini dapat meningkatkan lagi hubungan yang terjalin dalam dunia maya ini..

    Beli Kaspersky Murah 2013

    ReplyDelete
  80. kat sini pun ramainya yg komen. Akak tak ingat dah tinggalkan link ke blom. Akak tinggalkan link kat sini. yg ke 1942. Wow... Ramai gile...

    ReplyDelete
  81. done follow. ;) mind follow back ?

    ReplyDelete
  82. #1953. kite dah lama follow akak. :)

    ReplyDelete
  83. oh, lupa! terima kasih sebab follow saya tau.. akak dah la famous, terima kasih.... hehe ;)

    ReplyDelete
  84. singgah kembali n follow back..:P

    ReplyDelete
  85. fuiyoooo... jenuh jari nak scroll punya lah ramai.. dah follow kak yer.. ;)

    ReplyDelete
  86. banyak gilerrrrr follower. :D Tertarik dengan iklan atas sekali tuh hihihi :)

    ReplyDelete
  87. THANKS! SY SUDAH LETAK LINK BLOG SY..^^V

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Buy Here Online @ Mialiana.com

March Top Supporters