Pemenang Contest Pengkomen Terbanyak Bulan Julai 2010

Wednesday, November 3, 2010

Pemenang Contest Pengkomen Terbanyak Bulan Julai 2010

Seterusnya... Miza Yusof adalah pemenang Contest Pengkomen Terbanyak Bulan Julai 2010. Comel orangnya, pandai pula bergaya dan posing dengan hadiah yang diterima berupa produk CNI, 1 kotak Royal Jelly Vita C 100 tablets sumbangan mycni2.blogspot.com. Hmmm ada bakat jadi model ni... Vitamin C bagus untuk kesihatan. Lepas ni, kulit pun jadi cantik, muda dan berseri. Sihat dan cergas.

Kalau anda semua perasan, Miza ni juga kategori pengkomen tegar blog Mia ni. Rajin betul dia komen. Bagus juga lah kan, dapat juga Mia tahu maklumbalas tentang entri-entri Mia ini. Apa-apa pun terima kasih banyak-banyak kepada Miza kerana sudi juga komen entri-entri yang lama walaupun tidak termasuk dalam senarai contest. Jadi tidak sia-sia lah usaha keras selama ini turut membuahkan hasil. 

Meh kita tengok entri khas dibuat oleh Miza. Suka betul Miza dapat hadiah ni, memandangkan Miza first time dapat hadiah dari blog Mia. Siap ada pantun lagi untuk Mia. Terima kasih, terharu pula bila membacanya. Entrinya bertajuk Hadiah Daripada Contest Pengkomen Terbanyak di Mialiana's Blogspot.

Miza juga amat aktif dalam memasuki pertandingan yang dianjurkan oleh mana-mana blog. Memang rajin betul lah. Tentu ramai blogger lain mengenalinya. Famous dan glamour gitu...

p/s: masih menanti model yang seterusnya sebelum dimasukkan ke dalam mycni2.blogspot.com

13 comments:

  1. http://taqwaddiniah91.blogspot.com juga naj hadiah!!!

    ReplyDelete
  2. wah! kak mia. malulah miza. mana ada miza famous amous. baru ja berjinak-jinak dalam blogging ni.

    thanks yaa kak mia untuk hadiah semua tu. thanks jugak untuk info yang kak mia share dekat blog ni. best and menarik. teruskan blogging yaa.

    thanks untuk hadiah dan sudi pilih miza sebagai salah seorang pemenang :)

    ReplyDelete
  3. brgn cni ni mmg ok..adik ipar saya agent jugak...dptlah beli murah2..

    ReplyDelete
  4. tiap2 bulan ke ada k.mia??? ni yg best ni..wakaka

    ReplyDelete
  5. terima kasih @miza.

    @lyn azlina, memang diakui produk cni ni bagus.

    @malekku, uikkk takde lah cuma utk bulan jun,julai,ogos dan september je tahun ni... tahun depan taktahu lagi..

    ReplyDelete
  6. wah2...xleh blah la miza..hihi..cam model abes!hihi

    ReplyDelete
  7. hee ada contest pengkomen terbanyak sonok nye

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

November 2014 Top Supporters