image Jemputlah Singgah Rumah 72 BlogLarian - Mia Liana

Saturday, 11 December 2010

# Blog Tagging

Jemputlah Singgah Rumah 72 BlogLarian


Mula-mula sekali Mia nak ucapkan ribuan terima kasih kepada ahli rumah BlogLarian Mia ni, Faris kerana telah sudi buat banner comel rumah kami. Comel, kan?  Suka sangat. Bestnya, ahli-ahli rumah lain jangan jealous tau!. Rumah kami ada 6 orang ahli.

Inilah ahli-ahli rumah Mia yang best

Jemputlah singgah rumah kami di No 72, BlogLarian... Kalau dah lari-lari tu, singgahlah kejap jenguk kami di rumah ni. Bolehlah berborak-borak dan berkenalan dengan kami. (psstt promote diri besar-besaran ni). Jangan lupa follow sekali, kalau belum follow lagi...

Bak kata orang, tak kenal maka tak cinta... oppss ke situ plak....

p/s: apa-apa pun memang best arrr....

24 comments:

  1. tq sudi trima banner 2..
    sory la klo xbpe ok..

    ReplyDelete
  2. Blog Baru (2010) Pilihan??? kalau berbesar hati untuk undi saya. UNDI N0.108. nak tahu lebih lanjut? tekan sini

    http://miela-tahril.blogspot.com/2010/12/blog-baru-2010-pilihan-undi-no108.html

    terima kasih kerana sudi meluangkan masa :)

    ReplyDelete
  3. no umah saya 20..jemput singgah yer kak mia

    ReplyDelete
  4. haha jeles la kak mia haha nak tukq masuk rumah kak mia boleh hahaha

    ReplyDelete
  5. waa... blog pun boleh ada rumah... i hope i could join next time.. :D

    ReplyDelete
  6. @FARISUKIMI ok la ni.. cantik dah... effort yang bagus..

    ReplyDelete
  7. @little cart00n uikk mana tahu admin buka lagi... masuk ajelah nanti...

    ReplyDelete
  8. @fiq one stop center untuk mudahkan blogwalking mengikut rumah (senarai blog). cuba lihat di http://bloglarian.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. @LyNn'Azlina jauh betul dengan rumah mia... nanti akak singgah.. jangan risau..

    ReplyDelete
  10. @grOundnUt uikkk makan sorang2..tak ajak sini pun.. :(

    ReplyDelete
  11. @fatin hanani uikkk boleh tukar rumah ke? cuba tanya admin... :)

    ReplyDelete
  12. @Mrsfaizorworld wish u the best of luck bila masuk nanti.. jangan lupa britau no rumah...

    ReplyDelete
  13. MOmoy masih menanti blog larian tu berlari ke blog momoy
    Dear tolong support Momoy dari kumpulan 10 juga yer No. 382 di BPM yer. Much thx
    MY RECENT POST : ETUDE HOUSE - Korean Cosmetics

    Jangan lupa VOTE Momoy di BBPM No. 382 !!

    ReplyDelete
  14. kamoo pon dh join ye? aen belum lagi. btw, congrats :)

    ReplyDelete