Saturday, June 25, 2011

Status Permohonan Kursus Secara Online di INTAN

Mia ada buat entri tentang permohonan kursus yang Mia buat pada setengah tahun pertama di dalam entri Permohonan Kursus Secara Online di INTAN pada bulan Februari lepas. Tentu tertanya-tanya kan? Apakah keputusan permohonan Mia itu berjaya atau tidak? Mia cuma mohon 5 kursus sahaja dan ternyata tiada satu pun yang berjaya.


Mia memang mohon untuk kursus yang ditawarkan di INTAN Kluang. Dekat sedikit dengan Johor Bahru. Ada kawan-kawan yang suruh Mia tanya, bagaimana caranya supaya permohonan berjaya. Tapi Mia segan pula nak call. Biar sahaja. Hakikatnya, kalau sesiapa yang berjaya mendapat kursus di INTAN, pergilah.. Bukan senang nak dapat peluang memandangkan ramai yang sangat mohon.

Kepada penjawat pegawai awam yang teringin nak cuba mohon kursus di INTAN bolehlah layari di SINI.

6 comments:

  1. kursus ni untuk ape ea actually? untuk masuk kerja kt intan ke?

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum pembuka bicara

    A'a, pokcik pon nak tau, mende ape tu.. pokcik tgh unemployed ni.. klo ada tawaran keje kosong, beminat gak pokcik

    nota badan: pokcik blogger baru yang buang angin di blog org lain, tanda dah di follow..

    ReplyDelete
  3. @@taufiqhelios kursus ini untuk meningkatkan kemahiran dan pengetahuan kakitangan kerajaan sepanjang berkhidmat dengan kerajaan... :)

    ReplyDelete
  4. @Pokcik Blogger Baru ni tentang kursus yang dijalankan oleh INTAN bagi meningkatkan kecekapan dan kemahiran untuk kakitangan kerajaan.

    mia tgk entri tadi, pokcik dah dapat kerja. tahniah ya!

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Buy Here Online @ Mialiana.com

March Top Supporters