image Preview Pencarian Blogger Aktif Oleh Mialiana.com - Mia Liana

Saturday, December 24, 2011

# Blogger Aktif

Preview Pencarian Blogger Aktif Oleh Mialiana.com

Pencarian Blogger Aktif
Pencarian Blogger Aktif oleh Mialiana.com
25/12/2011 hingga 31/12/2011


Mia nak beritahu esok akan bermula segmen Pencarian Blogger Aktif oleh Mialiana.com selama 7 hari sehingga 31 Disember 2011. 

Sebelum ini ada juga blogger yang telah buat segmen seperti ini bagi memudahkan urusan blogwalking iaitu Wak Ron dan Feroz. Mia buat ni pun juga untuk memudahkan Mia buat blogwalking ke blog rakan-rakan dan juga sebagai kemudahan semua pengunjung blog ini untuk terjah dan berkenalan dengan mereka. 

Untuk lebih jelas lagi, blogger-blogger yang masuk segmen ini akan disenaraikan mengikut group. Setakat ini Mia bercadang nak letak 5 blogger dalam satu group. Jadi yang internet slow pun boleh blogwalking pelan-pelan. Seterusnya, bila klik link group itu nanti, secara automatik akan membuka 5 blog terus. Tunggu sekejap sehingga habis loading dan mulalah tinggalkan jejak di shoutbox ataupun ruangan komen.

Untuk masuk segmen ini, Mia ada nyatakan beberapa syarat yang mudah, diharap semua blogger yang nak join ni sporting dan bersetuju untuk sesi review nanti.

Opppsss! Segmen ini tiada hadiah. Blogger yang menepati syarat sahaja akan tersenarai dalam ruangan Mia's Active Bloggers' List nanti. Kalau nak... join ya....

p/s: jom terjah blog Wak Ron dan Feroz sekejap....

19 comments:

  1. saya nak join! macam mana ek? semalam akak ada post satu entry pasal ni. tapi dah tak ada. (X_____X)

    ReplyDelete
  2. @hehhehe.. semalam tu tengah buat draft entri segmen ni. testing dulu tengok ok tak codenya. pastu save balik. akan di publish awal pagi esok..

    ReplyDelete
  3. insyaallah! syarat jgn kasi ketat yea? hihihih...

    ReplyDelete
  4. @akuzle ayu syarat xde lah ketat sangat. simple dan mudah aje. coding pun mia dah siapkan awal2, tinggal copy je dalam entri nanti...

    ReplyDelete
  5. akan dtg join esok..tapi taktau la blog ena ringan ke berat.heee :P

    ReplyDelete
  6. segmen terbaiklah..kalau Hackers berkesempatan akan dijoin ye

    ReplyDelete
  7. tq² backlinks PapanKekunciKu kat sini mia...wakron pun x nak ketinggalan jgk...i follow u :)

    p/s : nak masuk Group1 yek...hehehe

    ReplyDelete
  8. sissss sy nak join klu sempat.....sebab lusa nk balik kg...mintak2 streamyx kt umah dh ok kabel kena curi huhu....

    ReplyDelete
  9. Pagi2 lepas subuh lagi akak dah nak mendaftar diri.takut tak sempat! :D

    ReplyDelete
  10. mama tunz akan join untk support kwn2...

    ReplyDelete
  11. wahhhh... terima kasih semua. segmen telah pun dibuka. jemput-jemput la join...

    http://www.mialiana.com/2011/12/pencarian-blogger-aktif-oleh.html

    ReplyDelete