Segmen Rerama Berterbangan - Jan 2012 - Mia Liana

Tuesday, December 27, 2011

# Contest

Segmen Rerama Berterbangan - Jan 2012


Rama-rama berterbangan ke sana sini, menyinggah dari satu blog ke satu blog yang lain. Hmmm... Kak Yong telah pun ajak Mia untuk join Segmen rerama berterbangan - Jan 2012. Minat betul Kak Yong ni pada rama-rama.


Senang ajer syaratnya :

  1. buat satu entri.. tajuk bebas.. 
  2. tampal banner di atas ni dalam entri & backlink kan ke entri ini
  3. suka hati nak follow blog ini atau tidak.. tapi yang ada twitter tu, sudi-sudi lah follow ya.. Ibu3A
  4. LIKE FB Laman Kakyong[dot]com
  5. ceritakan 5 fakta tentang diri anda @ blog anda.. bukan auta yer... nak berkenalan kenalah beri fakta yang sohih
  6. masukkan blog kakyong.com dalam bloglist kome
  7. dah siap n3.. sila tinggalkan link entri (permalink) dalam kotak komen sini.
5 fakta tentang Mia
  1. Ibu kepada seorang anak perempuan yang berusia 2 tahun 4 bulan
  2. Seorang pelajar tahun akhir Bachelor of Information Technologi di Open University Malaysia
  3. Suka sangat dengan blog. Kalau boleh semuanya nak dicerita dalam blog
  4. Suka makan tomyam dan kuih karipap
  5. Bekerja di sektor kerajaan.
Kepada sesiapa yang nak join, silalah join ya segmen ini..... Menambahkan kenalan di dunia blog. Dunia tanpa sempadan.

13 comments:

  1. wow kak! akak pelajar tahun akhir bachelor of information technology? cool!boleh lah ni kan nak sembang ngan akak sal IT ni! :P fy pun tfikir nak sambung belajar nanti dlm course ni juga.

    ReplyDelete
  2. @Fyfy Liew uikkkk... dah tua-tua baru nak belajar... camni lah gayanya. IT penuh dengan teknologi... huhuhu

    ReplyDelete
  3. wahh.. chaiyook Mia.. ni kira sem last ke @ ade 1 lagi...

    terima kasih sudi join.. ;)

    suka karipap yer.. len kali mari Ipoh boleh rasa karipap kakyong

    ReplyDelete
  4. @kakyong mia habis belajar bulan april tahun 2012. heheheh memang suka sangat pada karipap, sedap ke.. tak sedap ke... tetap telan... ngapppp

    ReplyDelete
  5. kak..nak join..tapi mcmane nak copy rama-rama cute tuh.??
    ala...

    ReplyDelete
  6. @AkuBudakKampung.com x reti copy ker.. x per nanti kakyong letakkan kod nya..

    ReplyDelete
  7. ala kak yong..
    jgn lah cakap kuat2..
    malu..
    hehehe..
    mana kod nya??
    =)

    ReplyDelete
  8. @AkuBudakKampung.com

    check sini
    http://www.kakyong.com/2011/12/segmen-rerama-berterbangan-jan-2012.html

    owh, baru perasan Mia tak backlink kan banner di n3 nih..

    ReplyDelete
  9. http://hunny-dew.blogspot.com/2011/12/5-fakta-tentang-diri-saya-segmen-kak.html

    harap dapat memenuhi citarasa kakak2 semua!
    hehehe

    ReplyDelete
  10. @AkuBudakKampung.com ala comelnya entri hehheeh... touching betul bila baca entri tu...

    ReplyDelete
  11. @kakyong mia dah betulkan balik kak yong... tak perasan masa buat entri pagi tadi... ;)

    ReplyDelete