Untuk Yang Teristimewa - Mia Liana

Thursday, December 22, 2011

# Community # From Me

Untuk Yang Teristimewa


Apalah makna hidup ini
Andai suami tiada di sisi

Apalah makna kasih yang dimiliki
Andai diri tidak dicintai

Hadirnya membawa suka dan duka
Ibarat nyawa disambung semula

Kejayaan dikecapi dikongsi bersama
Kesusahan dihadapi ditempuhi jua

Cinta sejati, cinta abadi
Kekal selamanya di sanubari

Hanya dia yang satunya
Mewarnai hidup ini seadanya

Moga diberkati dan dirahmati
Hingga ke penghujung tiada henti

-mia liana-

Seterusnya, Mia ingin tujukan lagu Beribu Sesalan ini buat Kak Pah dan Mak Dara. Terima kasih untuk segalanya...


p/s: suka sangat lagu Beribu Sesalan ni... cuba bayangkan kalau Mia, Kak Pah dan Mak Dara yang karaoke lagu ni... layansss... (entri syok sendiri - puisi Mia untuk hargai insan yang bergelar suami, tidak ada kena mengena dengan lagu ini)

14 comments:

  1. moga bahagia bersama hingga ke akhir hayat.. :-)

    ReplyDelete
  2. @Shafiq terima kasih... amin...

    tetiba pulak tengah-tengah malam macam ni, mia boleh buat puisi pula.... heheheh...

    ReplyDelete
  3. OH MAK GAYAH!!! MIAAAA!!!! tks for this entryyyy... sweeeeeetttttt sangat sangattttttt... truly honor appreciate sangat sangat! speechless dibuatnya...terima kasih miaaaa.. luvss luvsss luvssss it!!

    pergh cuba bayangkan kita bertiga buat video klip lagu ni kompom kababomm hehehe

    ReplyDelete
  4. terima kasih mia....terharu sgt kpah nih...Err nak karaoke lagu ni...boleh..boleh..heee. Jom makdara jom...ahakkkk...

    ReplyDelete
  5. hehhee.
    smgga dikurniakan kebahgiaan berkekalan :D

    ReplyDelete
  6. semoga berbahagia bersama suami dan anak tersayang sis....best lagu tu sy suka :)

    ReplyDelete
  7. @~Nana BamBam~ memang suka lagu ni.. lirik dan melodinya tip top...

    ReplyDelete
  8. @Tihara ooo baguslah.. lagu ni memang best.. terbaekkk

    ReplyDelete
  9. @ADZA IRDAWATI aka MAK DARA sama2 kak. tengah bayangkan ni camne kita bertiga karaoke... mesti best..

    ReplyDelete
  10. @kpah k-poh sama2 kak pah... jom kita berkaraoke... la.. la.. la..

    ReplyDelete
  11. @missNick terima kasih juga.. lagu ni pun memang best...

    ReplyDelete