Friday, January 27, 2012

Cheritera Hati First Giveaway


Mia telah di tag oleh Nieza untuk Giveaway ini. Ramai betul masuk giveaway ini, beratus juga...

Mia pun nak join la. Seterusnya, Mia nak tag Mama Tunz dan Purplekyu. Jangan marah ya....


MACAM MANA NAK JOIN??
  1. Buat satu entri mengenai Cheritera Hati First Giveaway.
  2. Tag dua blogger lain.
  3. Tinggalkan link entri korang di ruang komen di bawah ni.
  4. Follow blog cheriterahatyhaney.blogspot.com
  5. Contest ini untuk mereka yang beralamat di Malaysia sahaja.

HADIAH??

Tempat Pertama:
1 produk Avail Beauty + 2 Shawl Inner Polkadot + Brooch

Tempat Kedua :
 Produk Avail Beauty + 1 Inner Shawl Polkadot + Brooch

Tempat Ketiga :
1 Shawl Inner Polkadot + Produk Avail Beauty.


Saguhati (untuk 2 orang pemenang) :
Produk Avail Beauty

Dateline : 3 Feb 2012

p/s: sesiapa yang berminat, marilah join ya....

8 comments:

  1. tq tag mama.nanti mama join ye mia

    ReplyDelete
  2. mama dah join....bersemangat bila mia semangt cenggini..masa lom busy ek mia...pasnih ntah leh BW ke idak...huhuh

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya mia..hehe


    **utk makluman mia, jawapan ga di blog js takkan di publish sehingga masa penamat..selamat mencuba..

    ReplyDelete
  4. @tunz terima kasih ya mama...sudi support mia..

    kalau dah bz, memang mia dah takde masa nak buat nanti... huhuh

    ReplyDelete
  5. @jemarisuri terima kasih JS.. :)

    p/s: oo ok.. mia saje beritahu aritu..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Purchase Here @ Mialiana.com

March Top Supporters