image Desktop Pilihanku bersama PM - Mia Liana

Thursday, January 19, 2012

# Blog Tagging

Desktop Pilihanku bersama PM


Desktop Pilihanku bersama PM

Sedang berblogwalking, Mia terjumpa segmen ini di blog Pendamba Mawar. Menarik betul segmen ini, terus Mia nak join. Mia tak tag sesiapa sebab bukan syarat wajib segmen. Tarikh tutup segmen ini ialah pada esok  20 Januari 2012.

Ini adalah gambar wallpaper untuk desktop komputer Mia di ofis. Sejuk mata memandang ibarat sedang duduk di tepi jendela. Diserikan dengan pasu putih yang dipenuhi dengan bunga-bunga pelbagai warna membangkitkan mood ceria Mia. Lembut dan tenang.

Kepada yang berminat jom lah join sama. Klik SINI untuk join.

6 comments:

  1. waw.memang best la desktop dia...:) tenang... memang tenang.. bgi PM gambar cam ni banyak maksud tersirat...:)

    apa apa pun terima kasih kerana sudi join segmen PM..nanti PM keluarkan senarai

    ReplyDelete
  2. jendela..mcm ada sesuatu yang sentiasa nak diperhatikan..cantik :)

    ReplyDelete
  3. singgah sini dari segmen abang PM. Hihi. :)

    Sama ngan tema blog kak mia.. hee. cantikkk! :)

    jalan-jalan blogwalking ^^

    ReplyDelete