Sunday, January 1, 2012

Entri Terbaik Segmen Pencarian Blogger Aktif oleh Mialiana.com


Entri Terbaik segmen Pencarian Blogger Aktif oleh Mialiana.com dimiliki oleh peserta segmen nombor 67 dari group 14 iaitu Kutooo Bamboo. Jom terjah  Entri Terbaik di SINI.

klik pada gambar untuk besarkan


Mia betul-betul terharu dengan penulisan Kutooo Bamboo. Sanggup belek-belek beberapa entri Mia dan letakkan link dalam entri segmen beliau. Ada usaha sendiri untuk kenalkan kepada pengunjung blog tentang Mia. Tahniah ya.....

p/s: sebagai penghargaan buat Entri Terkreatif pada entri sebelum ini dan Entri Terbaik ini dalam segmen Pencarian Blogger Aktif oleh Mialiana.com... terima kasih semuaaaaaa....

16 comments:

  1. mialiana.com u r the best 2011 !!!!
    Wish u happy new year 2012.
    Jemput Datang Ismaildotcom

    ReplyDelete
  2. salam tahun baru... hu3... tak sangka yerk.. tapi alhamdullillah... ni semua rezeki...

    kak mialiana nati kutooo nak buat iklan berbyr kat sini nti kutooo byrlah.. nk berniaga sikit.. apa2 hal kutooo akan kasik benda tu free satu kak mialiana.. boleh yerk... hu2

    kutooobamboo

    ReplyDelete
  3. tahniah2....untk mialiana dan kutoo

    ReplyDelete
  4. Dah pernah jenguk blog ni. Memang terbaek entry beliau! :)

    ReplyDelete
  5. @ADZA IRDAWATI aka MAK DARA memang terbaik. sapa yang baca memang akan terpikat...

    ReplyDelete
  6. @kutoOobambOo / ericoanaci tahniah, ya memang terbaik. harap maaf ya, segmen ni tiada hadiah (dah beritahu awal2).

    ooo nak beriklan ya.. boleh.. nanti contact di fb..

    ReplyDelete
  7. @✿ Milly Molly ✿ tu la milly. dia ni rajin bw.... ramai orang kenal dia..

    ReplyDelete
  8. mia.. saja nak maklum bahawa saya dah tak letak shoutbox.. sebabnya.. saya nak org tinggalkan jejak kat entry yang saya tulis.. hehe boleh eik mcm tu.. if mia blogwalking.. tinggal jejak kat entri ye hehe thank u

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.