image SAYA SUKA BLOGWALKING BERSAMA AKU BUDAK KAMPUNG - Mia Liana

Saturday, January 14, 2012

# Blog Tagging

SAYA SUKA BLOGWALKING BERSAMA AKU BUDAK KAMPUNG


Mia telah dijemput untuk join segmen oleh penganjurnya sendiri. Budak Kampung merupakan Blogger Aktif Mia yang pertama. Rajin betul orangnya. Sekarang ni pula tengah final exam, good luck untuk dia ya... Jawab paper tu elok-elok.

Kena mengarang sedikit untuk segmen ini. 

Mia suka blogwalking kerana blog Mia ini bukannya blog SEO, kalau tak blogwalking nanti tiada siapa yang nak datang sini. Mia memang suka baca blog-blog orang, seolah-olah macam satu kepuasan bagi Mia dan hiburkan hati Mia di kala tension dengan belajar dan kerja. Selain itu, dapat menimba maklumat, pengetahuan dan ilmu di dada. Yang paling penting, dapat ramai kawan. -55 patah perkataan

Seterusnya Mia nak tag.... Onewanie. Nak tahu juga kenapa Onewanie suka blogwalking....


Syarat-syarat penyertaan
  1. Follow blog ni.
  2. Buat Entry bertajuk SAYA SUKA BLOGWALKING BERSAMA AKU BUDAK KAMPUNG dan Copy Banner kat atas ni and paste kat entry korang.
  3. Bagitau daripada mana korang dapat tau segmen ni.
  4. Tag sorang kawan.
  5. Lengkapkan ayat ni....Saya suka blogwalking kerana....(lebih daripada 30patah perkataan)jangan buat karangan plak.
  6. Link kan penyertaan anda di sini. Beserta alamat korang.(Kalau taknak bagi dulu pun tak ape)
Eh... Jom lah join sama. Tarikh tutup segmen ini ialah pada 25 Januari 2012.

8 comments:

  1. @Arra Ahmad tu la arra... sementara belum bz dengan study ni, mia join je. bagi sokongan pada blogger lain... peace..

    ReplyDelete
  2. Ramai juga yg join segmen ini kakak pagi ini dah jumpa 4 blog tau...

    ReplyDelete
  3. wah kak mia,,,rajinya,,,,huhuhu
    suka jawapan kak mia tu..
    =)

    ReplyDelete
  4. alaa...dah tarikh tutup la..baru jer nak join

    ReplyDelete