Monday, February 6, 2012

Prestasi Mialiana.com Pada Januari 2012

Terima kasih diucapkan kepada semua pengunjung blog ini yang sudi di blog ini pada bulan Januari 2012. Jumlah unique visitors adalah sebanyak 11,400 UV dengan 16,288 views.


Pengunjung dari Malaysia adalah sebanyak 91.29%, diikuti oleh pengunjung dari United States sebanyak 4.22% dan pengunjung dari Indonesia sebanyak 2.58%.


Keywords yang terbanyak ialah ayam masak kari dengan 95 hits, diikuti rosalinda dengan 67 hits dan mata kiri berkedip dengan 58 hits.


Mialiana.com tidak akan bermakna tanpa kunjungan daripada anda semua. Terima kasih tidak terhingga.

p/s: sila klik pada gambar untuk besarkan...

21 comments:

  1. macam mana nak dapat visitor sebanyak ni ? nak jugak ... plzzz bgtahu secret nya :D

    ReplyDelete
  2. wah sukanya tengok....km punyer xdelah sebanyak tu :(

    ReplyDelete
  3. kpah punya tak sampai pun seratus.. ciput amat... huhuhuuuu

    ReplyDelete
  4. kongsilah rahsia kak~~ :)

    p/s:thanx follow saya :D

    ReplyDelete
  5. wah, tahniah kak mia.

    boleh la bagi visitor sikit kat blog saya ni..hehe

    ReplyDelete
  6. @Spudin hmm.. mula2 kena rajin update blog dan blogwalking...

    ReplyDelete
  7. @kpah k-poh uikkk kak pah.. mia pun masa mula2 dulu macam kak pah juga... nanti lama2 lepas orang dah kenal blog kita, mereka akan datang semula..

    ReplyDelete
  8. @Yana Libra hmmm takde rahsia... yang penting update blog setiap hari dan kalau ada masa lebih blogwalking kejap pun jadilah...

    ReplyDelete
  9. @Muaz Faris uikkk Muaz.. nak bagi macamana ya? heheh...

    ReplyDelete
  10. @Izan Ishak terima kasih ya izan.. izan rajin datang sini...

    ReplyDelete
  11. wah.. bestnya kalau trafik macam ni.. hehehe ('',)

    ReplyDelete
  12. weee... tahniah2.. lepas nie bley la blanje ekk :P hihiih

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

July Top Supporters