SEGMEN CIKMUN : FIRST POST AKU IN BLOGGING ?

Tuesday, February 14, 2012

SEGMEN CIKMUN : FIRST POST AKU IN BLOGGING ?


First post Mia dalam blog ini ialah pada 15 Mac 2007 dengan tajuk Something about Love....

Masa tu tengah hangat bercinta dengan suami sebelum kami menikah pada 20.07.2007. Entri ini berbahasa Inggeris dan menyatakan definasi cinta yang sebenarnya. Bila dibaca balik, macam best je, teringat kenangan lama. Sebab bagi Mia ada sentimental value. Titik permulaan Mia di dalam dunia blogging ini.

Mia nak tag Mama Tunz, Muja dan Ewan. Boleh Mia tengok apa entri pertama mereka-mereka ni....

p/s: kepada yang berminat nak join, sila klik banner di atas... tarikh tutupnya ialah pada 11 Mac 2012.

4 comments:

  1. wah ! kak mia join sekali . thanks yea ^_^

    ReplyDelete
  2. whoa entri pertama akak ada kaitan dengan kisah lama ekk? hihi btw, smga berjaya yer kak...

    ReplyDelete
  3. entry pertama...kalau nak join...kena godek balik hihihi

    ReplyDelete
  4. nanti free mama join.tq ye mia tag mama...muahhahaha

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

November 2014 Top Supporters