Jom jadi geng KAMI BLOGGER MALAYSIA

Wednesday, March 14, 2012

Jom jadi geng KAMI BLOGGER MALAYSIA


Hmmmm... Mia telah di tag oleh Mazri untuk join community ini. Maaf ya, sebelum ini Mazri ada tag Mia cuma Mia tak sempat nak balas tag tu. Kali ini je yang baru sempat. 

 Mia berasal dari Johor. 

 Seterusnya, Mia nak tag..

  1. Lin Azlina
  2. Nisa
  3. Kak Yong
  4. Rozuan
  5. Scarlett
p/s: kepada yang lain-lain kalau berminat, dijemput join ya....

11 comments:

  1. Nampak macam best je kak mia..
    Nak join gak bleh hehe

    ReplyDelete
  2. macam best je, tp xde org nak tag sy pun.. huhu

    ReplyDelete
  3. alrite kak mia..
    saya buat n3 malam kang..thanks tag eh

    ReplyDelete
  4. Datang Dari Segmen Yang sama ..KBM!!
    From Sandakan,Sabah.
    Salam Kenal...Happy Blogging ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/03/jom-jadi-geng-kami-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  5. kakyong dtg amik tag.. maaf yer lambat sikit.. busy bebenor lately ni..

    ReplyDelete
  6. bestnye,..camana nak join..bestnye dapat ramai kawan-kawan baru nnt..blh kongsi pendapat.. jgn lupa singgah di blog saya yer.. http://zurinsyasya.blogspot.com
    :)

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. follow blog kita tau :) http://ohakupendek.blogspot.com/

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters March 2017