Friday, April 13, 2012

Cool Blog

Cool Blog... minuman paling digemari. Nak-nak waktu panas begini memang sedapnya dapat minum air Cool Blog. Memang best sangat-sangat. Mia memang paling favourite Honey Dew Milk Tea dan Chocolate Milk Tea. Kalau yang ice-blended punya pun sedap. Pendek kata, semuanya sedap-sedap belaka.

Tekak ini terasa nyaman sungguh dapat minum air ni. Terus kembali segar dan hilang segala masalah. Ditambah pula dengan pearl. Sambil minum sambil kunyah... 

Belum cuba belum tahu, dah rasa pasti nak selalu. Eh! Macam iklan kat televisyen pula...

Jom tengok gambar di bawah... sebelah kiri Peach Milk Tea dan di sebelah kanan Chocolate Milk Tea.... zassss...



p/s: agak-agak tergoda tak?
Jangan lupa vote Mia nanti ya...

Vote Me Everyday
23 April - 13 May 2012

21 comments:

  1. tergoda dgn milk tea tu. feveret tuuu!

    ReplyDelete
  2. chocolate....hmmm... siyes tergoda..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. uikkk! naniey.. takde la dok tensen bw tu.. :)

      Delete
  4. aduhhh kak mia ni... mujurlah baru dpt minum last week. tapi yg cam kak mia beli ni blm pernah cuba lagi. pasni nak try jugalah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba je izan.. kita banyak sangat jenisnya. macam-macam rasa... teringin juga nak tahu izan minum yang jenis apa..

      Delete
  5. kyra pun suka gak.. kyra lebih suka tea blog, milk tea.. hehe cm dlm entri ni..:)

    http://cintauntukkita.blogspot.com/2012/04/seremban-parade-putrajaya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia dah komen dah kat entri tu. wahhhh suka tea blog ya kyra.. kak mia tak cuba lagi.. nanti nak cuba jugalah....

      Delete
  6. cool blog ni air apa ye...kat mana nak beli ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sejenis minuman yang disukai dan digilai oleh gadis2 dan wanita di kala ini..

      tahun lepas memamng fames dan hot betul jenis minuman ini... ni web dia.. http://www.coolblog.com.my

      mudah di dapati di mana-mana. selalu yang kak mia pergi kat giant dan jusco..

      Delete
  7. sedap. tapi bile tinggal air batu, minum rase pening...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sedap. selalunya kak mia minta skit ais je.. taknak banyak ais nanti sakit tekak... huhu

      Delete
  8. fav gak.. especially chocolate milk tea

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh samalah citarasa kita ni ya illa... terbaekkk!

      Delete
  9. aikkkk, blog pun ada nama minuman juga hahaha ...
    cool blog tu jenama ke perisa nya kak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nama jenama sejenis minuman... dan ianya mempunyai terlalu banyak perisa...

      Delete
  10. peh sangat tergoda di saat panas terik nie...huhuhuh...kami paling suka coklat...yg len tu cam kureng skit...minum sambil gigit black pearl tu rasa cam nikmat je..best best best...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah la kan? memang best sangat2... samalah dengan kak mia, faveret coklat...

      Delete
  11. saya pun suka cool blog especially ice blended dgn oreo blog. tp lg 1 jenis yg mcm cool blog tu, each a cup laaaaagi sedap! suka betul gigit2 pearl dia. hikhik

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.