Sunday, April 15, 2012

Segmen: Follower Meningkat Trafik Bertingkat2


Wah, tiba-tiba Mia rajin pula nak join segmen. Penganjur segmen ini namanya Kina. Katanya inilah segmen pertama, risau juga tiada siapa nak join. Mia join ni pun nak bagi support kat Kina..

Bila Mia tengok rupanya dah ramai yang join. Tarikh tutup segmen ini ialah pada 30 April 2012.

Copy paster dari entri penganjur...zass....

Sebab kina anjurkan segmen ini
  1. Nak rasa pengalaman sebagai penganjur segmen. Selalunya asyik main segmen orang je
  2. Segmen ni sebenarnya kina buat khas untuk blogger2 baru.bloger lama pon boleh join..Anggap segmen yang kina buat ni sebagai platform untuk korang tambahkan follower k.
  3. Merapatkan ukhwah sesama sahabat blogger
  4. dan menaikan trafik sendiri..hehehe

Syarat2 (kita guna yang basic je)
  1. Follow blog kina yang hodoh ny.
  2. Letak banner segmen kt post korang..linkkan ke blog kina taw...
  3. Buat lah satu entry khas untuk segmen ni dengan title Segmen: "folower meningkat trafik bertingkat2"
  4. Jangan lupa komen kat ruangan komen and bagi link entry korang sekali
  5. link yang diterima adalah link full bukan link yang hanya seperti ini "http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com"
p/s: jom kita berkenalan dengan Kina dan sesiapa yang berminat, silalah join segmen ini ya...

Jangan lupa vote Mia ya nanti...


Vote Me Everyday
23 April - 13 May 2012

11 comments:

  1. thanks akak sudi join...heheh
    wau ramainya follower akak mesti blog akak..
    bw n follow:)

    ReplyDelete
  2. hi kak mia..nk jemput kak mia join Giveaway 1st saya nih-> http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    lau ada masa t join lah ye hehe..mekasih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih inform kak mia... nanti bila senang kak mia join ya..

      Delete
  3. DATANG BLOGWALKING DR SEGMEN YG SAMA DAN SEGMEN ABG BEN... N FOLLOW BLOG U...

    BONDE
    http://kumahuitu.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kash ya sudi singgah ke sini... :)

      p/s: kak mia dah cuba nak follow balik, tapi xleh pulak

      Delete
  4. datang menyibuk kat sini, hehe...
    dah lama jadi follower dan pembaca blog sini...

    ReplyDelete
  5. Saya dah follow dan sila lah follow saya pula .. dan dari segmen yang sama jugak :)

    http://www.fazlinakhalina.blogspot.com/2012/04/folower-meningkat-trafik-bertingkat2.html

    ReplyDelete
  6. Salam. Jemput Mia untuk menyertai segmen pertama blog CA dan menangi hadiah wang tunai RM50 X 6.. Tq ;)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Buy Here Online @ Mialiana.com