image 3 Orang Peserta Kempen Mialiana.com Dalam Manchester United Arctic Ice Fan Club (FB Page) - Mia Liana

Monday, 14 May 2012

# Arctic Ice Energy Drink # DiGi WWWOW Awards

3 Orang Peserta Kempen Mialiana.com Dalam Manchester United Arctic Ice Fan Club (FB Page)

3 Orang Peserta Kempen Mialiana.com Dalam Manchester United Arctic Ice Fan Club

Wahhhh! Sukanya Mia. Apa tidaknya, Manchester United Arctic Ice Fan Club telah pun share entri yang dibuat oleh 3 orang peserta kempen Mialiana.com. Sempat juga Mia printscreen dan kongsikan dalam entri ini buat tatapan semua.

Jom tengok...zassss... (sila klik pada gambar untuk besarkan)




Tentu seronok, kan? Dapat minum air minuman bertenaga Arctic Ice.. Mia nak ucapkan ribuan terima kasih kerana sudi menyiapkan tugasan entri sponsor. Terbaikkkk!

p/s: glamer betul mereka ni.... bukan calang-calang fan club tau...

6 comments:

  1. thanks kak mia sebab bg kami peluang untuk sama-sama dalam kempen ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2.. terima kasih juga sebab sudi bekerjasama dengan kak mia dalam digi wwwow awards 2012 ni..

      Delete
    2. wahhhhhhhhhhh tahniahhhhh Miaaaa... hebat memangg hebatt.. so prouddd ;)

      Delete
    3. terima kasih kak... tu la mia rasa macam dalam mimpi pun ya juga...

      terharu dapat penghargaan yang macam ni...

      Delete
  2. Wahhh memang luarbiasalah Air Minuman Tenaga Manchester United Arctic Ice ini yang lagi best di sampaikan sendiri oleh mialiana.com

    ReplyDelete