image Dapat Kenalan Baru Yang Terlalu Istimewa Melalui DiGi WWWOW Awards 2012 - Mia Liana

Friday, May 4, 2012

# Community # DiGi WWWOW Awards

Dapat Kenalan Baru Yang Terlalu Istimewa Melalui DiGi WWWOW Awards 2012

Hari ini dalam sejarah, bila Mia dapat kenalan baru melalui DiGi WWWOW Awards 2012. Mia ni kan peramah dan tidak sombong orangnya. Orang tegur kita jawablah. Dapat kawan dengan seorang blogger yang istimewa, terlalu istimewa dan sungguh tabah menjalani kehidupan seharian. Terpegun Mia apabila membelek blognya Aku Tetap Aku. Sungguh kagum dengan semangat kentalnya mengharungi liku-liku kehidupan.

Beliau ialah Mohd Sukur, masih bujang dan menjalankan perniagaan sendiri. Secara tidak semena-mena kami pun berkenalan dengan lebih rapat di dalam facebook. Mia pun dapat juga berborak-borak dengannya. Beliau memasuki kategori Most Inspiring Internet For Good Award.







Seorang yang peramah dan merendah diri. Syukurlah kita pada apa yang ada. Terima kasih kerana sudi berkawan dengan Mia... Teruskan berblogging dan berkongsi segala suka dan duka kehidupan itu di mata masyarakat. Jangan mudah putus asa dan menyerah kalah. Ada hikmah di sebalik semua ini. Sememangnya Sukur seorang yang tabah.

p/s: sukanya dapat kawan baru... jom kita berkenalan dengan Sukur di SINI.

Jom Vote Mia Kejap Untuk Hari Ini....


Vote Me Everyday
23 April - 13 May 2012

11 comments:

  1. terima kasih mia kerana sudi berkenalan dengan saya..sapalah saya kalau nak dibandingkan blogger hebat mia kan..anyway tq sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk hehehe... sama2.. lepas ni roger2 la mia kalau ada apa2... :)

      Delete
  2. wah seronknya dpt kenln baru.. boley merapatkan silaturahim di antara 1 sme lain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya betul.. seronok.. dapat kawan baru...

      Delete
  3. memang seronokkan dapat mengenali teman teman baru..

    Teringat lagi akk pertemuan kita di DiGi WWWOW AWARD tahun lepas.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan? sampai sekarang kita rapat...

      Delete
  4. ohhh... nak join mia jugak... nak kenal dgn adik ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. IM juga rasa special bila terjumpa blog ATA dan terus paut ke sisi blog IM. dah undi mia juga.

      Delete
    2. jemput join ya kak pah... tambah kenalan....

      Delete
    3. salam insan_marhaen.... terima kasih ya sudi vote mia..

      Delete
  5. terima kasih kepada sukur kerana sudi buat entri ini http://mohdsukuribrahim.blogspot.com/2012/05/terima-kasih-mialianacom.html

    ReplyDelete