Tuesday, May 22, 2012

Follower Mialiana.com Yang Ke 7300

Follower Mialiana.com Yang Ke 7300

Diam tak diam, Mialiana.com telah pun mencecah 7300 followers. Wah.. sukanya Mia. Tersenyum lagi.... 

Hmmmm... semalam masa waktu tengahari tiba-tiba sahaja Mia macam terajin pula, nak blogwalking dan follow blog yang belum di follow. Dapat jugalah dalam 30 blog yang di follow. Bila mood rajin dah datang, susah nak cakap. Kita layan sahajalah.... Kemudian, ada jugalah beberapa blogger yang follow Mia balik....

Mia nak beritahu follower yang ke 7300 ialah Fatin Farliana, seorang budak sekolah yang suka berceloteh dan happy go lucky orangnya. Boleh dikategorikan sebagai blogger baru sebab baru buat blog pada Februari 2012 yang lepas dan juga belum ada banyak entri di dalam blognya.

Yang paling tidak tahan. Header blognya. Wahhhh... Siap ada logo Manchester United lagi, kelas gituuuuu... nampak gayanya macam peminat tegar ni....


Kata-kata Fatin Farliana dalam shoutbox Mia....


Terima kasih ya Fatin Farliana sudi follow Mia balik. Sebenarnya Mia tak kisah pun nak follow balik ke tidak blog Mia ni...

p/s: jom kita berkenalan dengan Fatin Farliana dan follow blog dia sekali sambil klik SINI...

14 comments:

  1. ramai dah follower Mia...ada target tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ummiarissa.... mia takde target pun...

      kalau target, tapi tak dapat nanti kecewa pula.. yang penting kita tambah kawan... :)

      Delete
  2. wah..meriah follower die.tahniah..

    ReplyDelete
  3. baguslah...tahniah akak. ^_^ tumpang gembira :)

    ReplyDelete
  4. waa...dah ramai kan follower dia..hehe
    http://tinyurl.com/7knv3u4

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... tak sangka dah ramai follower... syukur alhamdulillah..

      Delete
  5. blog http://fatinfarlianafauzi.blogspot.com/ guna cursor logo Man Utd tu...bagus bagus... :)

    Dapat pekena Arctic Ice lagilah bertenaga utk berblogging... ;)

    rgds,
    Nizam, Arctic Ice

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ada logo MU kat header blog memang confirm peminat tegar MU ni.

      betul tu, en nizam. air arctic ice ni memang terbaekkkk!!

      Delete
  6. Thanks akak. terharu sy. T_T 1st time tau dpt mcm ni. btw, tahniah sebab dah ramai follow blog akak. :D

    #hope blog akak semakin maju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama... salam kenal ya.. dari kak mia.. :)

      Delete
  7. tahniah kak mia... ramai sunggu follower blog ni..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

October 2014 Top Supporters