image Nak Pilih Yang Mana Ya? - Mia Liana

Wednesday, 30 May 2012

# Contest

Nak Pilih Yang Mana Ya?


Inilah hadiah yang Mia menang daripada OHSEMM GIVEAWAY BY IRA and MIMI tempohari. Mia dikehendaki untuk memilih hanya salah satu daripada 6 jenis buku resepi ini.

  1. biskut
  2. kek
  3. pai dan tart
  4. jus dan smoothie
  5. coklat
  6. kek cawan
Teruja sekejap ni. Hmmm... boleh belajar masak. Kalau boleh nak belajar semua. Hehehehe tamaklah pula. Semua best-best ni. Dapat free kenalah fikir betul-betul.

p/s: tak tahu nak pilih antara jus dan smoothie atau kek atau coklat.....

12 comments:

  1. HIHI ...kita suka coklet..akak .. ?

    ReplyDelete
  2. biskut pun boleh kak mia~ boleh buat biskut raya skali. kalau ada free time, boleh buat biskut untuk baby. better dari beli kat kedai, penuh kasih sayang ibu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya suzlin... bila dah bincang dengan husben, kami telah setuju untuk pilih biskut...

      Delete
  3. jus n smoothie mcm best je,nt leh kak mia kongsi resepi kat blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih bagi cadangan, mrs adam. memang sukar nak buat pilihan..

      Delete
  4. Replies
    1. uikkk.. tak sempat nak meniaga. balik kerja je terus uruskan rumahtangga...

      Delete
  5. Replies
    1. mia pun suka coklat juga. terima kasih atas cadangan yang diberikan...

      Delete