image 1st Give Away by Aliana - Mia Liana

Friday, 29 June 2012

# Contest

1st Give Away by Aliana

1st Give Away by Aliana

Mia telah ditag oleh New Dyr dalam entrinya FIRST GIVEAWAY BY ALIANA AZMAN. Terima kasih ya... Giveaway ini akan tamat pada 17 Julai 2012. Hmmm... untuk giveaway ini, Mia nak tag Mun dan Sue.


SYARAT :
  • mestilah follow blog aliana azman
  • buat satu entry tentang GA ini.
  • tempek banner GA dibwh dan MESTI dilinkkan terok ke entry ini , dan tinggalkan link entry penyertaan anda di komen di entry ini .
  • tag lah kat sape-2 . minimum sorang pun dah cukup :)  nak ramai-2 pon bleh
  • BAGI PESERTA YANG MEMPUNYAI FB DAN TWITTER, anda mesti like page fb blog ini dan follow my twitter yaa 
like page fb >> klik sini <<
follow twitter >> klik sini <<

Semua syarat-syarat telah pun dipatuhi. Wahhh... ramainya yang join. Jom kita join sama... bolehlah kenal-kenal dengan mereka. Kasi meriah giveaway ini.

p/s: mereka yang join segmen selalunya blogger yang aktif... 

6 comments:

  1. Apa kepentingan GA dalam pandangan Puan Mia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya GA ni macam satu penghargaan kepada blogger lain oleh penganjur GA. secara tak langsung, ia juga boleh menambahkan kenalan dan lebih mesra dengan pengunjung blog. tanpa GA, dunia blog takkan meriah. dapat juga meningkatkan trafik dan juga kenalkan blog kita pada blogger lain melalui tagging.

      Delete