image Award Terjah MakLady of the Month - Mia Liana

Thursday, 28 June 2012

# Contest

Award Terjah MakLady of the Month


"Award Terjah MakLady of the Month"

Terima kasih diucapkan kepada MakLady yang sudi jemput Mia untuk join MAKLADY's 1st GIVE AWAY ~ CONTEST "Award Terjah MakLady of the Month".... Mia dengan besar hatinya pun nak join juga walaupun tiada sesiapa pun yang tag Mia. Sempat lagi ni. Tarikh tutupnya ialah pada 30 Jun 2012.

Mula-mula kena follow blog MakLady dulu...


2 blog yang selalu Mia terjah...

Mereka berdua memang gorgeous dan banyak bantu Mia berkempen untuk blog ini. Kalau takde mereka, alamat tak meroyan dan kecoh geng kempen Mia. Sayang sangat pada mereka berdua ni... Muahsssss....


Seterusnya Mia nak tag....  Cik Beruang, Huda dan Ummiarissa.


Eh! Jangan malu-malu dan segan-segan. Kepada sesiapa yang berminat marilah sama-sama join. Hadiah-hadiahnya pun menarik ni.... Support rakan blogger kita ni... Ayuhhhhh!


p/s: terima kasih kepada MakLady yang rajin datang ke sini dan komen entri di blog Mia...

14 comments:

  1. yup, tq tag, nanti kita join jugak yea..

    ReplyDelete
  2. Salam Mia..
    MakLady terharu sgh bila bukak je blog, dapat msg - Mia Liana joinnnnnnn.... seronok nyaa...!! Terima kasih sudi menerjah blog MakLady yg x seberapa ni ;)

    Mak Lady follow Mia jgk :) -

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-masa maklady.. terima kasih juga sudi support blog mia ini.... all the best untuk maklady..

      Delete
  3. Thanks Mia - u too dear.
    klu ada kempen mana2 leh la saling sokong gak :))

    tksih :)
    http://blogdearlady.blogspot.com/2012/06/review-award-terjah-maklady-4.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh terima kasih ya maklady.. lain kali boleh jumpa lagi dan meroyanzz bersama mak dara. tentu meletup2... :)

      Delete
  4. wahhhhhhhhhh Mia pun join segmen dr Mak Lady likeeee2.. waduhhhh akk pun adaaaaa.. sooo sweeeet.. tq mia sudi pilih akk muahhhhhhh...

    akk pun join jugak.. tgk le siapa pilihan akak hehehe
    http://www.bicaramakdara.com/2012/06/award-terjah-maklady-of-month.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah mia perasan. mia pun dah komen juga. thanksss ya kak adza... luv u tooo. muahhsssss

      Delete
  5. tq mia ye...ada rezeki kita dapatlah...he he he

    ReplyDelete