image Bila Blogger Idola Mia, Uncle Jejak Kasih - Mia Liana

Tuesday, 19 June 2012

# Community

Bila Blogger Idola Mia, Uncle Jejak Kasih


Uncle, Awasi Blog Bervoltan Tinggi. Inilah dia blogger idola Mia, masa Mia newbie dalam bidang blogging. Kehebatan Uncle memang tidak dapat disangkal lagi. Mia banyak belajar dan baca blognya pada masa itu.

Selepas itu Uncle menyepi tanpa khabar berita. Tertanya-tanya juga di manakah Uncle?

Tup-tup Uncle muncul dan tinggalkan jejak kasih di dalam entri INI. Bukan main sukanya Mia dapat bertemu semula dengan Uncle, blogger idola Mia. Uncle pula sudah ada blog baru, http://inibloguncle.blogspot.com. Kalau Uncle tak jejak kasih di sini, memang confirm Mia tak tahu....

Jom kita tengok, sesi jejak kasih Uncle.. sila klik pada gambar untuk besarkan...




Tak tahulah nak cakap macam mana...... Bestnya Uncle dah muncul semula. Bolehlah Mia belajar daripada Uncle. Teringin juga nak merasa trafik lebih 1000 satu hari....

p/s: jejak kasih daripada blogger idola Mia..... so sweet...

10 comments:

  1. Replies
    1. uikkk heheheh terima kasih ya... banyak lagi yang perlu mia pelajari dalam dunia blogging ni..

      Delete
  2. wahhhh bestnya dapat bertemu semula kannnn.. moh nak terjah ke blog beliau ;)

    ReplyDelete
  3. uuuuuu cakkkkkk !!! hahahah tak terkata apa bila melihat entry uncle diangkat sampai ke kayangan..diangkat pula oleh blogger mua yang hebat nih...uncle rasa nak terekluar hingus berjuaraian meleleh hingga ke mulut tapi ditahan jua hahahahha..

    uncle walaupun hebat pada zaman lampau (hebatker?) tapi sejujurnya uncle sukakan blog terbaru uncle nih..disebabkan uncle rasa isi kandungan dalam blog terbaru nampak lebih muda dari usia sebenar uncle hahaa ..

    dalam blog mia pun hebat gak...uncle masih belajar..tak

    kiralah siapa pun blogger tu..walaupun sehari usia berblog..tapi kalau bagus...uncle tak pernah pandang remeh ...termasuk blog mia nih ..

    kepada mak dara..selamat bertemu kembali ..terima kasih kepada anda berdua...kerana kasih bertaut kembali hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk heheheh... sebagai sokongan mia terhadap uncle yang "baru" ni.

      ternyata uncle memang terlalu hebat masa lampau. banyak yang mia dah belajar daripada uncle. pssstt silent reader je...

      selamat kembali semula ya uncle....

      Delete
  4. uncle mmg otai, skrg level peri2 kayangan, erkk..

    skrg en3 blog uncle iras2 komik, nice ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang otai sangat2 caliph. kak mia suka cara penulisannya... cuma yang blog baru ni berunsurkan komik. tapi menarikkk...

      Delete