image Bye Bye Nuffnang - Mia Liana

Sunday, 10 June 2012

# Blog Matters

Bye Bye Nuffnang

Bye Bye Nuffnang

Detik yang amat bersejarah buat blog ini, tika ini, saat ini, iklan advertiser Nuffnang telah pun dibuang dan secara rasminya Mia dah tak nak ada kaitan lagi dengannya.

Buat masa ini, pendapatan daripada blog ini akan bergantung kepada sewa ruang iklan berbayar. Tidak mengapalah. Mia buat blog ini pun untuk suka-suka dan coretan diari kehidupan Mia. Mia akan cuba mencari advertiser lain yang lebih sesuai.

p/s: babai... selamat tinggal.....



17 comments:

  1. ha ah..tetiba jer? ade ape2 yg mengores hati ke?

    ReplyDelete
  2. kenapa remove kak? ada masalah ke??

    ReplyDelete
  3. wah, melangkah maju setapak lagi... tahniah kak


    Lelaki Kacak

    ReplyDelete
  4. kenapa buang nuff?? mcm ada yang tak kena.

    ReplyDelete
  5. Salam, mia. Aikk...kenapa ya..kak baru first time dpt cek dr Nuffnang. mungkin boleh story skit...

    ReplyDelete
  6. byk lagi advertiser yang lain kak mia,cubalah yang lain eh kak mia.gud luck kak mia

    ReplyDelete
  7. nuff tak menghargai blogger melayu yang telah mengkayakan dia....lu fikirlah sendiri...

    ReplyDelete
  8. tak menghargai cmnerr ?? tak paham ...

    ReplyDelete
  9. ramai gak yg seakan merajuk nuffnang...betul ke nuffnang pilih bulu?;-)

    ReplyDelete
  10. maaf...pada pendapat saya memang nuffnang pilih bulu...saya juga masuk top ten fav makan2 expert...tapi ntah kat mana silapnye...langsung tak di jemput ke majlis award...apatah lagi nak masuk top 5...jenuh ajak orang vote...no more digi and gud bye nuff...

    ReplyDelete
  11. tak pe banyak lagi cara nak income , sy dpt banyak iklan dari sponsor post sendiri2 dr bergantung pada adsvertiser banner mcm tu

    ReplyDelete