image Keyword "DiGi WWWOW Awards 2012" Dikuasai Oleh Mialiana.com - Mia Liana

Sunday, 17 June 2012

# Community # DiGi WWWOW Awards

Keyword "DiGi WWWOW Awards 2012" Dikuasai Oleh Mialiana.com

klik pada gambar untuk besarkan

Siapa sangka ada juga blogger yang perasan  Keyword "DiGi WWWOW Awards 2012" Dikuasai Oleh Mialiana.com  ini. Nampak ayat itu, macam gila kuasa sahaja. Eh! Mana ada... Ni semua sebab kempen besar-besaran yang Mia buat sempena contest tersebut. Satu lagi boleh juga jadi rujukan di masa akan datang dan orang lain pun akan tahu apa yang berlaku sebenarnya pada contest ini. Bukan pura-pura buat cerita, tetapi ianya adalah realiti sebenar. Kalau nak tahu lebih lanjut boleh klik label contest di SINI.



Hmmm... Mia perasan mesej ini pun dalam ruangan twitter di side bar blog dan tag di dalam facebook. Terima kasih ya Bro Framestone (blogger hebat ni). Maaflah Mia tiada instagram jadi tak dapat nak komen dalam tu. Untuk lihat mesej ini secara lengkap, sila klik SINI. Sesiapa yang ada instagram tu, bolehlah komen ya...

p/s: terharunya bila dapat tahu ni....

12 comments:

  1. tu baru sikit jer tu kuasa blogger..!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk kak pah.. kuasa blogger ni boleh mengatasi segalanya....

      Delete
  2. Replies
    1. uikkkk baru nak berjinak-jinak dengan SEO ni... mula nak menapak..

      Delete
  3. Kalau ikutkan, banyak je lagi link dari blog lain...

    Tapi akak punya berderet. siap 4 pulak tue...

    Mantap SEO ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang ramai yang buat entri keyword ni... kalau berderet, potensi untuk di klik lagi besar... :)

      Delete
  4. Replies
    1. malas nak check sebenarnya... biar orang lain yang check...

      Delete
  5. saya ada komen

    "sebab mia dah 2 tahun berturut2 join digi wow awards "

    kan ?

    ReplyDelete
  6. klau laa kuasa blogger cmni bole hapuskan ipts jaat, erkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm ok gak... ramai2 kena buat entri yang sama... heheheh

      Delete