image Trafik Mialiana.com Pada 7 Jun 2012 - Mia Liana

Friday, 8 June 2012

# Blog Matters

Trafik Mialiana.com Pada 7 Jun 2012

klik pada gambar untuk besarkan

Tiba-tiba terajin pula nak belek trafik blog ini pada hari semalam (7 Jun 2012). Bila Mia buka di Google Analytics, terkejut juga sebab macam tak percaya, ramai pula pengunjung yang datang pada hari semalam. Gembiranya Mia. Syukur sangat.

Seramai 607 orang telah mengunjungi blog ini semalam dengan pecahan :

Search Traffic - 347 visits
Referral Traffic - 236 visits
Direct Traffic - 24 visits

Nampak gayanya trafik dari enjin carian yang paling banyak. Terfikir juga apa benda yang dicarinya dalam blog Mia ini. Jom kita tengok... (sila klik pada gambar untuk besarkan)






Ribuan terima kasih kepada semua pengunjung yang sudi bertandang ke blog Mia ini. Harap anda semua temui apa yang dicari dalam blog ini. Tidak lupa juga kepada pengunjung tetap blog, yang sentiasa mengikuti perkembangan Mia dari semasa ke semasa. Terima kasih sekali lagi...

p/s: terfikir juga macam mana blogger-blogger yang famous tu dapat trafik beribu-riban setiap hari... hmmm...

18 comments:

  1. wah akak,byknye trafik akak.bleh x akak kongsi cmne akak dpt trafik yg sebegini byknye..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak dah ada lebih 1300 entri dalam blog ini. macam-macam entri, tu yang bila search keyword yang berkaitan jumpa blog akak...

      Delete
  2. dah lame x singgah..header dah laen dah...huhu..byk betul keywords~

    ReplyDelete
  3. blog rojak pun tak dapat trafik tinggi mcm tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh.... mia pun mula-mula dulu pun skit je trafiknya...

      Delete
  4. bestnya trafic tinggi..nk berguru gk..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih... kalau nak berguru, mia ta brapa reti sangat. kalau nak trafik tinggi kena belajar dengan blogger SEo.

      Delete
  5. permainan keyword tu penting..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah mrs yie... dah banyak entri dalam blog ni. tak sangka juga semua tu pun boleh jadi keyword. mimi lagi hebat, trafik tentu tinggi setiap hari.

      Delete
  6. Ada benda BESAR yg akan menggegarkan industri sosial network iaitu :

    New Facebook in town !! Register now !! Click at http://www.shootsky.com/xuwryn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry baru dapat info malam tadi.. Sangat pasti menaikkan trafik.. blogger2 pun boleh promotekan benda nih coz ianya dibuat oleh org Malaysia sendiri !! Jom sama2 support !! Maaf Mia kalau terover..

      Delete
    2. it's ok... hmmm yang ni mia belum pernah dengar lagi... nak belek-belek dulu la..

      Delete