image Trafik Mialiana.com Pada Bulan April 2012 - Mia Liana

Thursday, 7 June 2012

# Blog Matters

Trafik Mialiana.com Pada Bulan April 2012




sila klik pada gambar untuk besarkan

Oleh kerana Mia terlalu sibuk sangat 2 bulan lepas, hampir terlupa pula Mia nak maklumkan trafik blog ini pada bulan April 2012.

Alhamdulillah, syukur sangat Mia. Ada juga orang nak datang berkunjung ke blog ini. Mengikut laporan Google Analytics, jumlah pengunjung adalah seramai 14,536 visitors dengan pecahan seperti berikut :

Search Traffic - 9,846 visits
Referral Traffic - 3,711 visits
Direct Traffic -  979 visits

Bila tengok kat graf atas tu, ada yang menaik dan ada yang menurun. Dah macam bukit-bukau. Biasalah blog personal, trafiknya memang macam ni. Secara keseluruhannya, purata pengunjung dalam satu hari ialah seramai 485 pengunjung.

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini. Tanpa anda, tiada maknalah Mialiana.com ini.

p/s: sayangnya kat anda semua...

16 comments:

  1. tahniah kak :D saya masih newbie. jauh lagi benda nak tempuh ni..

    ReplyDelete
  2. tingginya traffic sis.. ada petua tak? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih... takde petua sangat... bila rajin blogwalking. update blog setiap hari. buat entri yang pelbagai. dah lebih 1300 entri dalam blog.

      Delete
  3. saya tag akak..heheh

    http://qasehkuwardah.blogspot.com/2012/06/segmen-lagi-nak-muntah-boleh.html

    ReplyDelete
  4. ok lah tu mia.. bz pun masih ramai pelawat
    kalau x bz, lagi masyuk kan? heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sop.... kalau x bz, mia akan blogwaking...

      Delete