image Segmen : Bloglist Winter SheLittleSunshine - Mia Liana

Sunday, July 8, 2012

# Blog Tagging

Segmen : Bloglist Winter SheLittleSunshine


Semasa blogwalking pagi-pagi tadi, terjumpa pula segmen ini. Macam berkenan nak join dan kenal rapat dengan MyMy... First time terjah blog dia, daripada shoutbox mana ya... tak ingatlah. Macam biasalah kalau dah join segmen ini kena follow blog dan like fanpage. Tarikh tutup segmen ini ialah 9 Julai 2012.

Kata MyMy..."so kali nie MyMy nak open bloglist 'Winter Forever' kepada semua blogger yang berminat nak join. Bloglist ini akan kekal sehingga hujung tahun 2012. "

Apa salahnya kita support blogger MyMy... Seterusnya Mia nak tag Alynn... Sudi-sudilah ambil tag ini ya...

p/s: yang lain-lain tu, kalau tak tahu nak update apa.. jom kita join segmen ni...

12 comments:

  1. Oh....Talif langsung tak reti nak join contest, GA...nak buat pun tak reti :). Insya-allah satu hari nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe talifff... mia suka join2 segmen ni, nak bagi sokongan pada blogger

      Delete
  2. thanks 4 da tag kak mia ^^
    alyn suka join kalau yg syarat senang2 neh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2.. kak mia pun suka join segmen yang simple2... tq dear..

      Delete
  3. kak..
    terima kasih sebab sudi join..
    terharu dengan ayat entry kaka..
    "nak kenal dengan lebih rapat"
    hehe insyaAllah..

    ReplyDelete
  4. salam..dtg singgah ptg di sini dari segmen sme..jmput singgah ke blog sy di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-winter.html thanx:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok. terima kasih. mia dah balas kunjungan dan follow blog sekali...

      Delete