image SEGMEN : Jom Join Bloglist MYRAVEA - Mia Liana

Monday, 16 July 2012

# Blog Tagging

SEGMEN : Jom Join Bloglist MYRAVEA

SEGMEN : Jom Join Bloglist MYRAVEA

Hmm... Mia nak join segmen Myra pula. Orangnya sweet dan comel. Dah 2 kali Mia bertemu dengannya masa event Senyap dan Bicara Tun Dr Mahathir

Apalah salahnya Mia join. Support rakan-rakan blogger. Ni fanpage dan twitter Mia...





Syarat-Syarat : (copy & paste dari entri Myra)
  • Buatkan satu entri bertajuk "SEGMEN : Jom join bloglist MYRAVEA"
  • Letakkan banner segmen di atas, di entri tersebut
  • Letakkan link blog myra di bloglist blog korang
  • Letakkan link twitter/ link page korang di entri tersebut (senang untuk diterjah)
  • Akhir sekali, letakkan link entri korang di bahagian komen entri ini
Kelebihan : (copy & paste dari entri Myra)
  • Link blog korang bakal berada di bloglist blog myra
  • Tiga top referral akan menerima 'free watermark' dari myra
  • Dapat memeriahkan page dan twitter korang sesama blogger

p/s: sesiapa yang ada kelapangan diajak join sama, meriahkan komuniti blogger Myra ni...

16 comments:

  1. erkkk membaca kan cara2 masuk pun berpinau mata.. hehehe..kayu it sket..x per plan2 baca berulang kali nanti paham kut..hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe baca pelan2.. tu mia copy dan paste dari entri myra. simple je segmen ni dan tak perlu tag orang lain..

      Delete
  2. Replies
    1. haah.. jom la join rosidah... meriahkan suasana... ;)

      Delete
  3. Thanks kak mia, sudi join segmen myra. :) good luck sis.

    ReplyDelete
  4. blogwalking ke blog bloggers yang join segmen ni.
    salam perkenalan ! ;)

    ReplyDelete
  5. singgah sini dari segmen yang sama..done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-join-bloglist-myravea.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya mrs budubilis... mia dah balas kunjungannya tadi..

      Delete