Follower Mialiana.com Yang Ke 7887

Saturday, August 4, 2012

Follower Mialiana.com Yang Ke 7887

Follower Mialiana.com Yang Ke 7887

Wahh... nombor cantik ni, 7887. Terus Mia printscreen dan buat entri ini. Alhamdulillah dah bertambah sedikit follower Mia dan kini dah mencecah 7887 orang semuanya. Terima kasih ya.

Jom kita tengok siapa punya ikon bunga warna pink ini. Bila Mia klik... hmmmm agak hampa sedikit sebab tiada link di sini.


Lepas tu, Mia check shoutbox Mia. Nasiblah Cik MAR tinggalkan jejak. Senanglah Mia nak ke blog dia.


Dan inilah blog dia. Tahniah ya jadi follower yang ke 7887 untuk Mialiana.com dan selamat berkenalan...


p/s: jom terjah blog Cik MAR....

41 comments:

  1. sangt ramai follower..Mia ni rajin la..

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada follower 7887! nice number!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanx Muttallif! jangan lupa singgah yee hehe :D

      Delete
    2. taliff... terima kasih ya taliff...

      Delete
    3. terima kasih ya cik MAR, sudi berinteraksi dengan taliff..

      Delete
  3. tahniah kak mia. follower makin bertambah ^^
    keep on blogging :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya cik rongoks... ;) ni penguat semangat untuk terus blogging...

      Delete
  4. Wah..mantap betul mia nie..ramai yg datang dan tinggalkan jejak. Mia pun rajin jugak BW, sampai ke blog saya pun mia datang. T.kasih yer..suker dapt kenal mia.
    harap lebih ramai lagi yg akan singgah sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya rosidah. rajin jenguk mia di sini..

      Delete
  5. wahhhhh.....tahniah....ramai betul follower....

    ReplyDelete
  6. hikk.. sy pun dok printscreen tapi jenuh laa klau nk wt en3 cmni slalu, last2 simpan saja printscreen tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo... la sayangnya diperap. kak mia terus buat entri, kalau diperap nanti terlupa pula...

      Delete
    2. kak mia.. baru2 ni sy terlupa dh msuk 2nd anniversary blog sy tu sbb wktu tu bz dgn exam ptd, klakar btul laa kn sbb xde wt special en3, huh...

      Delete
    3. takpe.. bila busy memang tak sempat. kalau tak busy bolehlah buat... lagipun best juga wat entri macam ni. bila lagi kita nak hargai follower kan...

      Delete
  7. Bertuahnya dia...Ramainya follower Mia..Tahniah Mia...

    ReplyDelete
  8. alahaiiii... terharunyaa mia!! serius saya baru sangat dlm blogging ni..
    then ada org wat entry khas pulakk, waa nanges2 T_T

    Hehehehe senyum sampai tingee ^____^ thanx mialiana!! ~salam perkenalan~7887

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2... semoga terus berblogging ya cik MARR... salam kenal juga..

      Delete
  9. tahniah..
    semakin ramai nampaknya follower mia.. mantop

    ReplyDelete
  10. bertambah follower kt blog nie..tahniah..

    ReplyDelete
  11. wah..rmainya follower!! tq sbab sudi follow blog sy yg xseberapa..singgah & follow..

    ReplyDelete
  12. Tahniah Kak Mia.. Ramainya follower blog ni..

    ReplyDelete
  13. tahniah kak mia dah ramai pgikutnya..cntik no.follower tu heeee :D

    ReplyDelete
  14. JCB ni.. kite suka. kwan kite. In shaa Allah.. sampai bila bila.. =)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters April 2017