image BLOGLIST KESUMA ANGSANA - Mia Liana

Thursday, 20 September 2012

# Blog Tagging

BLOGLIST KESUMA ANGSANA


Semasa berblogwalking terjumpa ramai blogger yang join segmen bloglist Kesuma Angsana (KA) ini. Eh! Mia pun nak join juga lah. Mia dah lama follow KA dan mestilah support dari belakang.

Copy & Paste dari entri KA


Tarikh tutupnyer  2012, 26 september
Jam 12.00 Tengahari aje
Awa bulan depan, KA umumkan siapa yang terpilih & berjaya
Mungkin 50, 80 atau 100 aje yang masuk bloglist KA itu ya!

Jom ramai-ramai join ya. Banyak kelebihannya bila blog kita berada di bloglist blog lain. Apa-apa pun jangan lepaskan peluang ini.

p/s: suka pada segmen yang simple...




26 comments:

  1. tq sudi join, segan KA follower u dah ribuan tu, Tq again sgt2 KA hargai yek

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum,
    sheila joined juga contest ni :)

    ReplyDelete
  3. kite pun join jugak..

    salam kenal yer.. follow blog ni jugak ^_~

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia...selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen Mia..ingat nnt nak join gak..

    ReplyDelete
  6. kunjungi sahabat sudah joint..
    http://alfathcom29.blogspot.com/2012/09/bloglist-kesuma-angsana.html

    ReplyDelete