image Geng Blogger Promote Blog Saya - Mia Liana

Friday, 21 September 2012

# Geng Blogger

Geng Blogger Promote Blog Saya


Kat sini Mia nak buat pengumuman sedikit, kepada blogger yang nak blognya di promote oleh Fan Page Geng Blogger, sila tinggalkan URL blog anda di ruangan komen wall post seperti printscreen di atas. Untuk terus ke url posting di atas, klik SINI.

Segmen akan tutup jam 10.00 malam ini. Siapa cepat dia yang dapat. Tidak perlu tanya lagi apa kelebihannya.


Jom LIKE Fan Page Geng Blogger... Meriahkan segmen terbaru ini. Mudah dan senang. 

p/s: aktiviti admin baru.. support Mia ya..

46 comments:

  1. sheila da tinggalkan link blog dan like kawan-kawan yang kasi link mereka. hee. terima kasih kak mia <3

    ReplyDelete
  2. menarik...jom akk gi blog sy jugak.. hehehhe kalau free

    satumakna4u.blogspot.com
    realitipink.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. opppss harus tinggalkan link di fanpage geng blogger..

      Delete
  4. alamak dah terlambat nak join.. hehehe.

    ReplyDelete
  5. dh lama like page ni.thanks kak mia sbb gtau. :)

    ReplyDelete
  6. Oh...Mia ... OKje pun tumpang sekaki...he..he...

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Haah dah lambat. Segmen dah tutup tadi jam 10.00 malam

      Delete
  8. naseb shida sempat thanks kak inbox shida td ptg hehee ^_^

    ReplyDelete