image Jom Naikkan Trafik Blog! - Mia Liana

Tuesday, 11 September 2012

# Blog Tagging

Jom Naikkan Trafik Blog!

Jom Naikkan Trafik Blog!

Amboi... tup-tup bila Mia tengok kat bloglist ada pula segmen dari Mak Dara. Apalagi Mia pun tak nak lepaskan peluang ini, terus join.

Blog Mia ni simple je... blog personal yang mengisahkan perjalanan kehidupan dan keluarga Mia. Juga perkongsian maklumat yang dirasakan perlu. Kalau nak tahu lebih lanjut, bolehlah belek-belek entri di dalam blog ini dan akan lebih mengenali Mia yang sebenarnya. Segannya... tapi itulah yang Mia ada...

Selamat berkenalan kepada blogger-blogger baru and keep in touch always...

Sesiapa yang berminat jom lah join sama ya... Syarat-syaratnya (copy & paste dari entri segmen)
1. Buat entry bertajuk : Jom Naikkan Trafik Blog! dan link kan ke entry ini
2. Tepekkan Banner di atas tu
3. Tuliskan serba sedikit tentang blog anda
4. Setelah selesai letakkan url entry anda di komen box di bawah ye
Tarikh tutup segmen ini ialah pada pukul 6 petang ini..


p/s: always support Mak Dara..

58 comments:

  1. sya join jgak...hehehe

    http://amarulsamsudin.ml.my/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  2. rase nk join gak..tp x bape fhm..mklum org baru..

    ReplyDelete
  3. dari segmen sama .. dtg melawat dh lama follow ^^

    jom ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  4. wah rajin akak join segmen..dkna pon join segmen dari EZ :)

    ReplyDelete
  5. Jom lawat blog saya...

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari blog mak dara :) http://misszberceloteh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Miaaaa sorryyyyyy... tercopy paste link sorang lg blogger sampai berkali kali.. jangan majuk dulu akak copy paste balik sorryyy

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe kak... merajuk sekejap je. anyway, congrats ya.. segmen ini dapat sambutan hangat...

      Delete
  8. singgah sini kenal-kenal ... ;=)

    http://secretwordfromheart.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Hi...Selamat berkenalan...
    Persinggahan dari segmen yang pertama...
    Good luck ^_^

    ReplyDelete
  10. wahhh masih bjln ke segmen ni mcm best jer :)

    ReplyDelete
  11. Nana balas kunjungan. :)
    http://amalinaali.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  12. berblogwalking kemari :) :D


    http://firdauszmohd.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  13. hye.. sy dr segment yg sama dr blog Mak Dara.. jemput singgah blog saya.
    ammyzyliyana.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. balas kunjungan kak mia.. ^_^

    http://bird7842.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  15. singgah jln2 dari segmen yag sama.. dah lama follow sebenarnyer!

    ReplyDelete
  16. Datang terjah daripada Segmen Mak Dara..
    http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  17. dari segmen yang sama..
    http://chuachowder.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  18. singgah cni,..hai..

    http://miaduniaku.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  19. Salam kenal ye..

    tq sudi datang jenguk..sy follow kat sini..

    ReplyDelete
  20. hii...
    singgah sini dari segmen mak dara.. =).. http://bibie-mumui.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  21. http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    saya dtg membalas kunjungan..

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum..thanks bcoz sudi lawat blog saya

    http://johafi.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    Saya dah follow sini.. keep in touch eh..bye..:)

    ReplyDelete
  23. hai.. Datang dari segmen yang sama :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  24. Balas Kunjungan Dan M mmg dah lama follow blog Mia ni..

    ReplyDelete
  25. Dari segmen mak dara….done follow ;)

    http://betakupu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. Dari segmen yang sama!=) Jom baca entri terbaru saya... http://www.aimisyahirah.com/2012/09/celebrate-birthday-with-incik-tunang.html

    ReplyDelete
  27. salam sinGGah dari segmen mak dara
    http://www.ciklilyputih.com/2012/09/jom-naikkan-traffik-blog.html

    ReplyDelete
  28. kunjungi sahabat....(∩_∩)
    lama tidak pernah singgah disini karena kesibukkan offline
    http://alfathcom29.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  29. jemput singgah blog saya..jangan lupa follow ...TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  30. nur singgah sini dear..
    http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-traffik-blog.html

    ReplyDelete
  31. Hai,
    Jemput terjah balik blog Ninie -> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-by-mak.html
    Thanks <3

    ReplyDelete
  32. salam perkenalan. dtg sini dr segmen Mak Dara melawat teman blogger =) jemput singgah ke blog saya yeee...

    ReplyDelete
  33. Terbang melayang dari segmen Mak Dara & mendarat kat sini ;)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  34. Salam. saya dtg membalas kunjungan. salam perkenalan dari saya :)

    www.suriaqistina.blogspot.com
    www.buluhvoice.blogspot.com

    ReplyDelete
  35. Thanks sis mialiana sbb singgah :)

    singgah dr segmen Mak Dara jgk,
    http://www.suterakasihyann.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    jom kita kenal2, jemput ke blog sy www.suterakasihyann.com ^__^

    ReplyDelete
  36. membalas kunjuungan dri segmen sama..
    http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete