image Mia Liana Peserta Bertuah Segmen MAK DARA SILA SAMPAIKAN UCAPAN SAYA - Mia Liana

Friday, 28 September 2012

# Blog Tagging # Community

Mia Liana Peserta Bertuah Segmen MAK DARA SILA SAMPAIKAN UCAPAN SAYA

Mak Dara telah pun umumkan 3 orang peserta yang bertuah di SINI. Tidak sangka pula nombor Mia naik dalam random.org (cara paling popular di kalangan blogger untuk memilih pemenang).

Wah tentu gembiralah . Segmen kreatif Mak Dara ini memang unik dan best. Alahai segannya dengan ayat yang Mia karang tu. Mia masuk segmen ni pun untuk suka-suka dan support kawan bloggers.

comel je kan.... touchingnya...

Terima kasih banyak-banyak kepada Mak Dara. Moga dipermudahkan segala urusan dan dapat menyiapkan skrip dengan jayanya. All the best!

p/s: entri penyertaan Mia ada di SINI.

34 comments:

  1. Tahniah sis
    itulah pepatah orang tua2 kata.
    tuah ayam nampak di kaki
    tuah orang sape tahu kan

    tahniah sis

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...tahniah2 yer..:)

    ReplyDelete
  3. Tuah berganda Mia ni...Tahniah Mia...Esok kena masak sedap-sedap belanja suami dan anak-anak.... nak belanja OKje pun boleh jugak...heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. hainom.. alhamdulillah, syukur sangat mia.. bawa jalan2 keluar ajelah esok...

      Delete
  4. tahniah.. sy pun follower mak dara jugak =)

    ReplyDelete
  5. hai kak mia.. tahniah ye :) baru buka blog tadi. tup2 tengok eah nombor saya terpilih. tak sangka. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya roslita.... tahniah juga ya dari kak mia... ;)

      Delete
  6. Tahniah kak Mia Liana ^^ I will always support you dalam dunia blogging ni ^^ Support me too okay :D

    ReplyDelete