image Mia Liana Peserta Bertuah Segmen MAK DARA SILA SAMPAIKAN UCAPAN SAYA - Mia Liana

Friday, September 28, 2012

# Blog Tagging # Community

Mia Liana Peserta Bertuah Segmen MAK DARA SILA SAMPAIKAN UCAPAN SAYA

Mak Dara telah pun umumkan 3 orang peserta yang bertuah di SINI. Tidak sangka pula nombor Mia naik dalam random.org (cara paling popular di kalangan blogger untuk memilih pemenang).

Wah tentu gembiralah . Segmen kreatif Mak Dara ini memang unik dan best. Alahai segannya dengan ayat yang Mia karang tu. Mia masuk segmen ni pun untuk suka-suka dan support kawan bloggers.

comel je kan.... touchingnya...

Terima kasih banyak-banyak kepada Mak Dara. Moga dipermudahkan segala urusan dan dapat menyiapkan skrip dengan jayanya. All the best!

p/s: entri penyertaan Mia ada di SINI.

34 comments:

  1. Tahniah sis
    itulah pepatah orang tua2 kata.
    tuah ayam nampak di kaki
    tuah orang sape tahu kan

    tahniah sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. caliph. kak mia pun dah order dah. hehehe nak cantik macam momoy juga..

      Delete
  2. assalamualaikum mia...tahniah2 yer..:)

    ReplyDelete
  3. Tuah berganda Mia ni...Tahniah Mia...Esok kena masak sedap-sedap belanja suami dan anak-anak.... nak belanja OKje pun boleh jugak...heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. hainom.. alhamdulillah, syukur sangat mia.. bawa jalan2 keluar ajelah esok...

      Delete
  4. tahniah.. sy pun follower mak dara jugak =)

    ReplyDelete
  5. hai kak mia.. tahniah ye :) baru buka blog tadi. tup2 tengok eah nombor saya terpilih. tak sangka. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya roslita.... tahniah juga ya dari kak mia... ;)

      Delete
  6. Tahniah kak Mia Liana ^^ I will always support you dalam dunia blogging ni ^^ Support me too okay :D

    ReplyDelete