image Open House Hari Raya @ One Centre - Mia Liana

Sunday, 16 September 2012

# Family Matters # Health

Open House Hari Raya @ One Centre





Semalam petang, Mia dengan Suami Mia menghadiri open house hari raya di One Centre. Ramai betul yang hadir. Tidak mengira kaum atau bangsa. 1 Malaysia.

Aduhai kenyangnya bila makan nasi beriani yang sedap. Siap tambah 2 kali. Tidak muak pun. Pandai pilih katering yang masak sedap. Makan sambil berborak sampai tidak sedar dah terbanyak makan. Versi lupa daratan sekejap.

Belum timbang berat badan lagi. Tentu dah naik beberapa kilogram ni...huhuhu...

p/s : ada lagi open house esok...
Published with Blogger-droid v2.0.6

26 comments:

  1. salam,

    sejak pergi open house dan belasah kambing setiap hari ini.. saya lihat perut saya semakin membesar.. takutnyaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uiii tak berani Mia nak makan kambing.. Nanti badan macam panas. Lepas tu pening kepala...

      Delete
  2. Bestnya..... bukan Mia aje ...OKje pun kalau dah berborak sambil mamam confirm tak ingat dunia he...he...

    ReplyDelete
  3. ada lagi org buat open house sekarang hehehe =)

    ReplyDelete
  4. ada lagi open house hihihi sedap nasi beriani tue...

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. One Centre tu pusat rawatan terapi medan elektrik. Cas ion negatif yang membantu untuk mengekalkan kesihatan dan tahap metabolisme badan.. Pendek kata, sesuai untuk mereka yang kurang bersenam.

      Delete
  6. oic cmtu ka.. pnah jgak pegi kt area sy tapi diorg x panggil one centre, huh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. dah banyak jenama produk macam ni di pasaran. yang kak mia dan suami guna ni, produk e-life.

      Delete
  7. hehee..kak mia..syawal dah perlahan pergi kak mia masih lg dapat jmputan open house mmg bruntg..hehee..shida dah habis dah open2 house nih..kalo ade pn yg jauh2 xdpt la nk g..hehee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah.... heheheh. badan ni dah mengembang dah. lepas ni nak kena kuncupkan balik... ;)

      Delete
  8. Bila ada open house camni, diet2 buat2 lupa ja kan..ha ha..sedaq2 dah bertambah kilogram tu. Hi hi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la. Aduiii nak kena turunkan berat badan la ni. Risau...hehehe

      Delete