image Sarapan Pagi Di AdamMaya Cafe - Mia Liana

Thursday, 6 September 2012

# Work Matters

Sarapan Pagi Di AdamMaya Cafe



Pagi ini Mia bersarapan dengan Kak Aida dan Dayah di AdamMaya Cafe. Dulu ianya dikenali dengan nama Umi Cafe.

Memang sedap makanan kat sini. Lokasinya berdekatan dengan pejabat Mia.

Mia makan banyak pula. Ambil mee hoon goreng dengan nasi goreng. Letak timun sedikit dan yang paling best... sambal telur puyuh. Memang teringin dari bulan lepas nak makan sambal telur puyuh.

Jangan lupa untuk bersarapan ya... Perut lapar nanti tidak selesa nak buat kerja.

p/s : termakan banyak pula pagi ni... huhuhu...
Published with Blogger-droid v2.0.6

30 comments:

  1. sedapnye la... atie xberpeluang nak breakfast cm ni kalo time keje.. huhuhu... sbb xleh nk tinggalkan ofis... mkn mknn kering je la pg2.. huhuhu

    ReplyDelete
  2. morning ... yana selalu break1st dlm opis jerk.. kene jaga opis xda org. mcm kje jaga plak. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai... semua outstation ke? takpe la sekali sekala jadi jaga...

      Delete
  3. meriahnya breakfast dia..btw makan pagi mmg kena ambil banyak.sebab kita nak mulakan kerja dan menggunakan tenaga yang lebih.nanti lunch kurang la sikit. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari ni banyak kerja. tu yang makan banyak. tengahari memang tak makan sangat...

      Delete
  4. wah sedapnye...arini ktorg mkn nasi lmak free..ader staf byr nazar..jimat duit utk bekpes..hiihi

    ReplyDelete
  5. pagi ni dah makan banyak, petang ni kena joging :)

    ReplyDelete
  6. nak sikit..hehe..nama cafe dah nama drama..msti ramai terpikat nih..kt ne ek kedai?

    ReplyDelete
  7. ambi nama kedai...promt habis adamaya lagi hehee..mst kdai tu ht msa citer adam maya kan kak..kot la teka jer hihihih :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang tu kak mia tak pasti lah shida... kena tanya pemilik kedai ini dulu... huhuhu

      Delete
  8. wah...nampak sangat menyelerakan...huhu..

    ReplyDelete
  9. nama cafe mcm dlm drama tv citer adam maya dulu kn ^^

    ReplyDelete
  10. sedapnyaaa. breakfast mkn byk2 xpe lg. hee ^^

    ReplyDelete
  11. sedapnya telur puyuh sambal. lapar pula perut kita datang blog kak mia malam-malam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk kalau ngidam.. suzlin kena cepat2 rasa telur puyuh tu... mana tahu, nanti takut kempunan.... hihihihi

      Delete