image Segmen : Follow And Follow - Mia Liana

Thursday, 27 September 2012

# Blog Tagging

Segmen : Follow And Follow

Segmen : Follow And Follow

Mia dijemput oleh Emas Putih untuk join segmen BFF dia ni, Puan Qalesya. Segmen yang simple tentulah Mia akan support.

Kepada sesiapa yang berminat jom join sama-sama. Klik sahaja banner di atas tu.. tarikh tutup akan diumumkan kelak.

p/s: follow memollow melalui segmen.. apa salahnya.... lagi cepat mesra...

35 comments:

  1. wahh... rajin sis join segmen

    off topic
    kolagen mentah tu x mahal pun sis
    lagi murah
    orang lain beli murah then produce atau campur untuk hasilkan produk kolagen, lagi mahal mereka jual. padahal dah banyak campuran , kan sis?

    harga dia ikut pasaran.
    sepeket 100 gram boleh simpan 1 tahun jika x buka.
    kalau dah masak 1 bulan (tp simpan dalam peti ais)
    100 gram tu harga RM 40
    tapi harga ikut pasaran
    so kadang2 RM 50 untuk 2 paket
    time momoy beli 3 paket RM 50 tapi masa terhad. saja time dia nak promote.

    tapi kalau beli di pasaran, RM 40 untuk 100 gm lah biasanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sis moy...

      off topic
      betul tu. kak mia berkenan sangat. nak beli dan test satu dulu... thanks for the info..

      Delete
    2. momoy dapat harga murah sebab beli banyak bersama kawan-kawan momoy yang nak sekali yang nak beli kolagen tu.
      sis nak momoy orderkan juga ker?
      100 gram dapat RM 23 sahaja.
      Tapi sebab sis xde sini so kena tambah wit postage RM 5
      sms momoy kalau mahu 014-5445 951

      Delete
    3. kak mia dah order dan bayar terus tadi. esok baru diposkan. tq so much ya sis momoy..

      Delete
  2. haah, rajinnye kak mia join segmen =)
    slmt follow mengfollow kak mia..
    saya kan kadang2 rasa tak terkejar je,

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia join untuk support... ;) bila dah boring2 barulah follow memollow... ;)

      Delete
  3. wah mcm menarik..kejap lagi carik masa utk join..

    ReplyDelete
  4. da follow n join juga.. jemputla follow blog kite juga ye.

    http://juejaynee.blogspot.com/2012/09/segmen-follow-and-follow.html

    ReplyDelete
  5. macam nak join... kena curi masa sikitlah nanti.. ^_^

    ReplyDelete
  6. Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here if nak saya folo awk.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

    ReplyDelete
  7. dari segmen sama :)
    http://www.kisahemasputih.com/2012/09/segmen-follow-and-follow.html

    ReplyDelete
  8. folo dr segmen yg sama :)

    http://bicarahatidia.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-and-follow.html

    ReplyDelete
  9. salam...da join gak..:-)..terima kasih ukhti mia add kat ana nye list blog.. nice blog...cool entry..

    ReplyDelete

  10. q belum ada follower hehe
    http://karimunjawatraveltips.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. sudah di follow ya jec... trimas ya atas kunjungannya...

      Delete
  11. datang, dh lm follow sini:)
    btw, selamat bersegmen^^

    ReplyDelete