image Segmen Up Follower & Tambah Kenalan Part 3 - Mia Liana

Sunday, 2 September 2012

# Blog Tagging

Segmen Up Follower & Tambah Kenalan Part 3

Segmen Up Follower & Tambah Kenalan Part 3


Wahhhh dah masuk part ke 3, ni barulah Mia nak join. Miss Z ni juga rajin singgah blog Mia. Jadi apa salahnya support segmen dia...


Bilangan Follower : 8090

Negeri Asal : Johor Darul Takzim

Mia memang suka join segmen atau Giveaway yang simple macam ni. Senang dan cepat sahaja bila buat entri.


Syarat-syarat  (copy & paste dari entri penganjur)


- Follow blog miss z (terpulang)

- Buat tajuk segmen : Segmen Up Follower & Tambah Kenalan Part 3
- Letak header raya miss z dan linkkan ke entri ini :)
- Nyatakan bilangan Follower anda dan Negeri Asal anda (letak yang spesifik ea,senang miss z nak listkan peserta)
- Dah siap, hantar link korang kat ruangan komen entri ini SAHAJA okee :)
- Senarai peserta akan di listkan mengikut negeri.
- Segmen tamat pada 10 SEPTEMBER 2012, JAM 2 PETANG
#segmen ini terbuka kepada semua blogger warganegara Malaysia.Tak kisah pernah join segmen part 1 atau 2.Semua boleh join :)


p/s: sesiapa yang tak tahu nak update apa hari ini, jomlah kita bersegmen....

98 comments:

  1. ktepun join juga,

    hai cik mia..slmt pagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk hehehee.. best2.. selamat pagi juga ya cik ciyda

      Delete
  2. slmat b'segmen..sy baru join je..sbab pg ni terbaca entri cik mia..hehe..

    ReplyDelete
  3. Makasi sis sebab sudi join segmen miss z :)
    jemput terjah peserta lain :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/08/senarai-peserta-segmen-up-follower.html

    ReplyDelete
  4. betul2 sis.. segmen yang simple mesti kita tertarik nak join kan? hehe.. selamat bersegmen sis mia :)

    ReplyDelete
  5. pergh..ramai gila follower. selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boni kau tak nak ikut serta ka hehe

      Delete
    2. Uikkk Boni.... Hehehe... Support sesama blogger, apa salahnya...

      Delete
    3. Terima kasih ya onnLajer berinteraksi dengan Boni di sini....

      Delete
  6. follower cikmia dah 8099.tpi stil mencari follower..hahaha
    nice trying to be follower picker.hehehe

    #banyak kawan, good.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih.... Memang suka kawan ramai2 ni.... Best...

      Delete
  7. http://khalilah95.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    join!!!!

    ReplyDelete
  8. wahhh meriah..nk usha jap GA nih :)
    gud luck kak mia :)

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan :)

    Ros singgah sini dari segemn yg sama :)

    JOm singgah blog Ros pula ye, http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    thanx :)

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum, hai blogger johor^^ nama kita amalia. selamat berkenalan

    http://leyacasandra.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  11. Follow sini dari segmen yang sama :)

    http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  12. blogger penang datang singgah dan follow blogger johor...
    salam perkenalan..

    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  13. anak johor datang sini :]

    selamat berkenalan :)


    http://mohamadsolehin.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  14. Singgah dari Johor datang ke sini...
    wat lawatan dr segmen yang sama, sy follow juga :)

    http://www.epilogmizsayuri.com/2012/09/segmen-segmen-up-follower-tambah.html

    ReplyDelete
  15. salam, done follow u,jom singgah blog saya pulak...tq~

    ReplyDelete
  16. blogger selangor dtg terjah sini ..
    already follow here :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  17. hye .. org sarawak BW sini dari segmen sama.
    follow sini :)

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  18. http://www.aynoranur.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    hai blogger johor,
    follow sini dari segmen yg sama,
    gud luck!

    ReplyDelete
  19. kak mia, ruha dtg singgah ni...
    dri segmen yg sama.. ^_^

    ReplyDelete
  20. Datang melawat dari perak :)
    Melawat dari segmen sama and done follow here!

    http://maisarahmyblog.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  21. Hye, terbang dari segmen yang sama.. Done follow here..Jum melawat blog saya :D


    http://sweetsourlife90.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  22. balas kunjungan dari blogger kelantan !:)

    http://akubencihitam.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  23. hye membalas kunjungan
    ^_^
    http://misekin.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. 8177...dtg singgih dsini..salam perkenalan

    ReplyDelete
  25. hye kak mia:)
    didiey pown join segmen yg sama.dah lme follow blog akak nie ^_^

    ReplyDelete
  26. Hai Kak Mia.. Blogwalking daripada Senarai Segmen Up Follower & Tambah Kenalan Part 3.. Daripada Kelantan terjah ke SINI!! ;)

    http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  27. Salam Ukhwah , dari segmen yg sama . Done follow :)

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  28. dah sini ziarah blog nie...salam ukhuwah!!! ^_^

    ReplyDelete
  29. hai...membuat kunjungan balas dari segmen yang samew...done follow..

    ReplyDelete
  30. hai blogger johor.. blogger selangor dtg menyinggah^^

    ReplyDelete
  31. http://kumahuitu.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    Salam Perkenalan,Balas kunjungan..
    Dari Segmen yg sama,
    Bonde dr Selangor...

    happy blogwalking :)

    ReplyDelete
  32. hey kamoo. :)

    NuRuL datang terjah sini ye jauh dari selangor.

    http://uaredifferent.blogspot.com/2012/09/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part-3.html

    ReplyDelete
  33. haiii mia syg :)
    maap yana lmbt bls kunjungn..hehe..
    yana da lama folo mia..wee
    anyway,yana from pahang :)

    ReplyDelete