image Terima kasih Ya... Shida - Mia Liana

Wednesday, 19 September 2012

# Community

Terima kasih Ya... Shida

Mia sebenarnya hargai semua komen-komen yang ada di dalam blog ini. Kali ini ada lagi pengkomen yang komen entri berderet di blog ini. Tentu perasan kan? Siapa lagi kalau bukan Shida.

Terima kasih ya Shida. Sudi komen entri-entri Mia yang tidak seberapa ini. Terima kasih juga sudi support Mia sehingga ke hari ini. Love you so much. Muahhhssss..

Mia terus printscreen pagi tadi. Jom tengok. zasss...


klik pada gambar untuk besarkan

Terharunya.... Mia pun support Shida juga.... peace... (^_^)

p/s: jom terjah blog Shida di SINI.

54 comments:

  1. Replies
    1. tu lah.. kejap lagi ada yang ke 3 pula. dah macam segmen pulak. ;)

      Delete
  2. seronok kan kalu ade pengomen setia...maknanya dia betul2 baca..:) kan???

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. betul tu. sori ek kak mia baru sempat balas kunjungan dan follow blog fana tadi.

      Delete
  4. mmg sweet sgt.
    hub di alam maya ni kita rasa lbh seronok kan :)

    ReplyDelete
  5. bole jd peminat fanatik kak mia da tu.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikk hehehe tersedak nanti bila shida baca komen ni.. ;) zilla pun banyak support kak mia juga. tq ya.

      Delete
  6. Replies
    1. haah masz... susah nak cari pembaca yang setia macam ni.. ;)

      Delete
  7. uinah tu dia sekali dia baca.....yang lepas2 pun tak terlepas tuk komen

    ReplyDelete
    Replies
    1. yuppp.. nini. bila free baru lah dia singgah dan komen.. :)

      Delete
  8. assalamualaikum mia...kekawan alam maya la yg sentiasa menyokong blog kita n kita harus hargai mereka yer...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama. ni sajalah cara mia nak hargai mereka..

      Delete
  9. ramai gk yg mcm shida ne..sekali dtg,fuhh,komen setiap entry.hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la eca... mia memang suka komen berderet2. tu yang printscreen dan update dalam blog.

      Delete
  10. Seronok kan kalau ada pembaca dan pengomen tegar kat blog kita >_<

    Salam kenal. Thanks sudi follow blog saya. Dah follow kamu juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu fiza. salam kenal juga. terima kasih sudi follow mia balik.

      Delete
  11. komen saya takde ke?hehe

    sepenaraya.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. pembaca setia...
    saling menyokong di antara satu sama lain... :)

    ReplyDelete
  13. Wahh.. Mesti seronok ada pembaca setia. Hee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah. seronoknya. sally pun pembaca setia blog ni. terima kasih ya.

      Delete
  14. loyal readers make us great spirit to improve our blog.. right?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yuppp... motivate us to keep and continue blogging.. ;)

      Delete
  15. wahh, kak mia sudah jumpa adik shida, hikk...

    ReplyDelete
  16. Baru ja lepas jenguk2 tips Dan tutorial Dari blog Shida.. Bagus tips dia tentang BE...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. dia memang rajin wat tutorial. sweet je tengok entri dia.

      Delete
  17. hehe.. bestnye kak mia ade pembace setia.. >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah nisa... loyal reader. ;) kena jaga hati diorang ni supaya sentiasa datang sini lagi... ^_^

      Delete
  18. Replies
    1. haah sop.. tu yang PR nya cepat naik 3 walaupun baru je tukar domain baru. huhuhu

      Delete
    2. alhamdulillah kak mia hehee :)
      sronok baca entri yg pendek2 tp ade maksud yg tsirat..suka bca yg simple2 entri..xkire sape punya pn pasti shida drop komen :)

      Delete
    3. ok.. kak mia pun macam tu jugak. suka yang simple2..

      Delete
  19. macam mana shida boleh xlepas entri nih haihh!! kak..shida mmg suka tau baca blog akak..sejak2 kenal akak..terus tpaut :) teringt blog akak dulu2 tu heheeee :p masih ingt tau..!

    thanks kak <3 u too..weeee =="

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya shida.. touching betul kak mia bila baca komen shida ni... ;)

      Delete
  20. Kak Mia dah ada pengomen setia.. Tahniah ye.. :)

    ReplyDelete