image Wajah Baru Fanpage Mialiana.com - Mia Liana

Monday, 24 September 2012

# Community

Wajah Baru Fanpage Mialiana.com

Biasalah kalau dah tukar header, banner dan watermark baru di blog maka dengan sendirinya di fanpage mialiana.com pun akan berubah juga. 

Bila dah siap, nampak macam lembut dan tenang sahaja. Leganya...

klik pada gambar untuk besarkan

Senang-senang jemputlah LIKE fanpage Mia ini ya... Boleh juga meramaikan komuniti mialiana.com.


Hmmm.... sudi-sudikanlah ya....

p/s: terima kasih kepada semua yang sudi support Mia selama ini... (^_^)

44 comments:

  1. semart la header tu hehe lawa tenang je ase hehe

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. uikkk hehhehe... harus macam anak dara... (berangan jap)

      Delete
  3. ha! ni apitt yg bagi kak mia kan..he3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ilustrasi vector tu api yang bagi, lepas design header, banner dan watermark MyraVe yang bagi... so sweet..

      Delete
  4. ouhh ad fanpage for sure bella join punye :D

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. haah M.. tukar baru ni.. tiba2 macam terasa esok nak raya pula... hehehhe

      Delete
  6. mAntab mbak , keren uiii
    http://edisukarman.blogspot.com/2012/09/mangapow-seo-contest-baca-manga-online.html

    ReplyDelete
  7. wah...popular rupenye mia ni...nanti dya like fanpage ok..;)

    ReplyDelete
  8. cantik~~
    tak sempat lagi nak jenguk fanpage kak mia..
    selalu buka fb pun sekejap aje~~
    terjah fanpage kak mia la sekejap... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ruha.. takpe. bila senang2 nanti singgahlah ya...

      Delete