image Mia Sponsor Eca Year End Giveaway & Contest - Mia Liana

Thursday, 18 October 2012

# Community # Contest

Mia Sponsor Eca Year End Giveaway & Contest

Sekarang ini sedang berlangsung Year End Giveaway dan Year End Contest oleh blogger Eca. Mia adalah salah seorang blogger yang turut sponsor untuk Giveaway dan Contest yang hebat ini. 
Year End Giveaway


Hadiah yang Mia sponsor ialah Pendrive Kingston 4GB untuk pemenang nombor satu Year End Contest.

Jadi, di sini Mia nak ajak mana-mana blogger yang berminat, sudi-sudikanlah diri tu join ya....

Sebelum join tu, tengok-tengok lah sini dulu
p/s: Tunggu apa lagi... jom join....

38 comments:

  1. Replies
    1. dah join mia....hihi. baru ja publish. karang pun laju². busy kat opis harini.. time rest ni baru dapat nak update.. jemput tengok ya... ;-)

      Delete
  2. kalau guna random.org ... selalu yana xda luck.. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada dua ni.. satu ga dan satu lagi contest. kalau yang contest tu kena rajin skit la. cuba baca syarat2 nya nanti...

      Delete
  3. sama mcm yana kalau guna random.org mmg takda luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba je lah MV.. mana tahu ada rezeki. untuk contest tu kena usaha gigih sebab 10 entri sahaja yang akan dipilih.

      Delete
  4. pendrive 4GB ye.. menarik...
    nak join ke tak??

    ReplyDelete
  5. Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

    ReplyDelete
  6. sya pn jd sponser tp belum siapkan lg entry...alaaaa....

    ReplyDelete
  7. Pemilihan Pemenang ::
    bgi GA...
    1) eca gunakan cabutan bertuah.GA ringkas je,peserta boleh copy kod yg diberikan sudah memadai tuk JOIN.....Disebabkan GA berlangsung sebanyak 4x,peserta yg JOIN keempat-empat GA berpeluang memenangi hadiah misteri+shawl.Juga bagi mereka yg gunakan BLOG PERIBADI bukan BLOG ga/contest,berpeluang diREVIEW oleh eca.

    2) bagi CONTEST,peserta mempunyai sebulan untuk hantarkan penyertaan..selepas sebulan tu,eca akan pilih 10 yg terbaik untuk dinilai.10entry tersebut eca akan update dalam blog eca,untuk kalian undi.para peserta boleh minta rkn2 untuk share,retweet,g+ dan LIKE pd gmbr berdasarkan entry mereka...penilaian bukan sekadar like semata...ada dri eca juga,mungkin akan minta khidmat nasihat sponsor gk.hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih atas penjelasan eca yang lengkap ini..

      Delete
  8. mia memang rajin buat dan support contest2 nih...awesome laa...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya ayie... mia memang suka support blogger...

      Delete
  9. salam kenal

    kunjung balas... done folow ur blog

    wah.. sponser GA eca gak eh...same laaa...hehehe

    tq:)

    ReplyDelete