image Perbincangan Pencalonan Anugerah Canselor Dengan Pengarah OUM Johor - Mia Liana

Wednesday, October 10, 2012

# Study Matters

Perbincangan Pencalonan Anugerah Canselor Dengan Pengarah OUM Johor

Perbincangan Pencalonan Anugerah Canselor Dengan Pengarah OUM Johor 

Semalam sebelum waktu tengahari, Mia telah buat temujanji dengan Pengarah OUM Johor, Encik Abdul Rahim untuk membincangkan tentang persediaan dokumen yang diperlukan bagi pencalonan Anugerah Canselor. Mia ditemani oleh Suami Mia.

Alhamdulillah, Encik Abdul Rahim telah pun memberikan pandangan dan sokongan pada Mia tentang cara-cara untuk mengisi borang pencalonan. Beliau juga memberikan idea tentang sumbangan Mia terhadap masyarakat di peringkat negara. Walaupun Mia tidak aktif di dalam bidang sukan tetapi Mia aktif berblog dan menceritakan kisah pengalaman belajar dan tips-tips di blog ini. Ada juga beberapa pelajar lain yang bukan dari OUM Johor telah pun mendapat dean's list selepas mengikuti tips Mia. Banyak juga yang Mia catitkan apa yang diberitahu oleh Encik Rahim dan akan siapkan dalam tempoh 2 hari ini. Kenalah buat yang terbaik, sekurang-kurangnya dah berusaha. Yang bestnya Encik Rahim sudi untuk menyemak semula permohonan Mia sebelum di hantar ke OUM Kuala Lumpur. Syukur, leganya. Terima kasih ya Encik Rahim...

namecard Encik Abdul Rahim 




sedang berbincang dengan Encik Abdul Rahim 



gambar kenangan bersama Encik Abdul Rahim dan kakitangan OUM Johor

p/s : Syukur sangat Mia tercalon, suatu penghargaan yang bermakna buat Mia... Dapat ke.. tak dapat ke.. lain kira... Kalau dapat, bonus bagi Mia. Kalau tak dapat, tidak mengapa...

40 comments:

  1. Saya doakan kak mia berjaya..bangga saya dengar.. ^__^

    ReplyDelete
  2. tahniah..bi taufiz wan najah.
    semoga berjaya.!!

    ReplyDelete

  3. semoga berjaya..apapun tercalon pun sudah pencapaian yg cemerlang, tahniah.

    ReplyDelete
  4. Wah....Tahniah Mia... sekurang-kurangnya kita dah mencuba kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya hainom... tu lah cuba je ni..

      Delete
  5. Congratulation... hard work paid off... :-) David Bong

    ReplyDelete
  6. wah..kak mia ni bertaraf bintang da..hehe
    moga2 dapat la anugerah tu.sy dokan utk kak mia jugak

    ReplyDelete
  7. all the best kak!! wahh shida lak rasa excited tlebih nih heheee :D

    ReplyDelete
  8. mantap kak...

    Bertambah la anugerah yang diperolehi tanpa minta orang lain vote or berkempen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk hehehe. .. terima kasih ya dik bro.. yang ni memang takyah vote or kempen..

      Delete