image Segmen : Up Kan Followers Dengan Mendadak!!! - Mia Liana

Saturday, October 27, 2012

# Blog Tagging

Segmen : Up Kan Followers Dengan Mendadak!!!



Mia di tag oleh Aynora di SINI. Secara tidak langsung Mia pun joinlah segmen ini. Hmmm memang menarik segmen ini dan tarikh tutupnya ialah pada 21 November 2012 dan pemenang segmen akan diumumkan pada 25 November 2012.

Mia nak tag Cik Rongoks dan Cik Matahari.

Tempek dulu Mia's Followers...


Target : nak tambah 50 hingga 100 followers

Apa kata penganjur :

Tujuan saya buat segmen ini ialah untuk membantu bloggers baru yang ingin menaikkan followers mereka.  Dan juga boleh menaikkan followers anda menjadi beribu ribu, ewahhh haha. Selain itu, sambil anda join, anda juga akan menang hadiah!!! 

p/s: sesiapa yang bermibat nak join.... sudi-sudikanlah ya...

29 comments:

  1. Terima kasih kerana join segmen Ain. Saya dah listkan senarai peserta yg join so anda boleh la blog walking k :)

    http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-yang-join-segmen-saya.html

    ReplyDelete
  2. thanx kak mia tag mar ! hah wajib join nii hehe :)

    ReplyDelete
  3. done follow u. Hit me back :)

    http://nurinafarhana.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  4. Guten Morgen alle...Datanglaa sini.. segmen sama.. follow laa sini .. saje nk tmbah kawaaann.. ;)

    http://qeifar.blogspot.com/2012/10/sokong-segmen-up-kan-followers-dengan.html

    http://apit555.blogspot.com/2012/10/sokong-segmen-up-kan-followers-dengan.html

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia...meriah blog mia ni ngan segmen selamat bersegmen mia...:)

    ReplyDelete
  6. singgah!!
    dari segmen yang sama ^____^

    wahai tuan blog yang tersanghezz oshem..jemput bertandang>>

    http://nurainishahroni.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  7. hye ! dr segmen yg same :)

    follow me back :

    http://nurfasyamila.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  8. salam...done follow...
    http://mamakaybee.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yang same . done follow u, do follow me back :)

    ReplyDelete
  10. dr segmen yg sama

    http://afasz.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  11. E'RAZ DATANG MELALUI SSEGMEN: Up Kan Followers Dengan Mendadak!!!

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  12. Salam kenal.. Dari segmen yg sama... :)

    http://www.siezuka.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  13. datang dari segmen yang sme. Done follow. follow me back ^^

    http://farah-fani.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  14. Follow sini dari segmen yang sama :)

    http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  15. makon bertambahlah followers kak mia.. hehe. Good luck kak.. aida pun join jugak segmen nie :)

    ReplyDelete