First GA bY TirahZairi

Sunday, November 4, 2012

First GA bY TirahZairi


First GA bY TirahZairi

Wahhh... Tirah pun buat Ga juga. Dah nak akhir tahun ni, ramai pula blogger yang buat GA dan Segmen. Kata Tirah rugi kalau tak join. Jadi Mia pun join nak support Tirah. GA ini akan berakhir pada 10/11/2012.

Mia nak tag Shida, Bella dan Zilla. Kalau sempat sudikanlah diri join GA ini ya... 

Slogan GA ini -->> Bukan.Retis.Fofular

Syarat-syaratnya :
  1. Buat entry bertajuk "First GA bY TirahZairi".
  2. Letakkan slogan "Bukan.Retis.Fofular" mengikut kreativiti sendiri..biasa2 pon diterima (tak   paksa).
  3. Slogan tadi mestilah dibacklinkkan ke entry GA ini.
  4. Tag blogger lain paling banyak 1 pon jadilah...nak tag lebih dipersilakan.
  5. Letakkan link entry anda pada komen entry ini.
  6. Terbuka kepada semua blogger.


p/s: kepada sesiapa yang berminat sila klik banner untuk join...

41 comments:

  1. Replies
    1. Sama-sama Tirah... Semoga GA ni mendapat sambutan ya...

      Delete
  2. thanks kak mis tag :)
    gud luck kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama. Nanti buatlah ya kalau sempat...

      Delete
  3. gud luck, kak mia ^^

    on da way jgak nk join, tirah dh seru awal2, hikk...

    ReplyDelete
  4. good luck mia...rasa mau join jugaklah hihihi

    ReplyDelete

  5. Terimakasih informasi nya gan, sangat bermanfaat :)
    nice post :)
    ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  7. nnt check senarai peserta...tkt ada silap...hihi...thanks sbb join

    ReplyDelete
  8. Aida pun join segmen tirah nie sis.. hehe :)

    http://www.diarisifroggie.com/2012/11/first-ga-by-tirah-zairi.html

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan..
    husna dari segmen yg sama..saja jenjalan sini..=)

    singgah balik jom..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2012/11/giveaway-first-ga-by-tirahzairi.html

    ReplyDelete
  10. Saya pon joined, kak mia...

    Goodluck akak.. maaf lambat utk segmen ni.. :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters May 2017