Segmen Blogwalking Cuti Sekolah

Wednesday, November 14, 2012

Segmen Blogwalking Cuti Sekolah


Segmen Blogwalking Cuti Sekolah

Wahh... banyak betul segmen sekarang ini. Kali ini Mia nak join segmen Farah. Dah lama Mia follow blog Farah. Cuma terkadang tidak sempat nak menjengah. Dapat jengah sekali sekala je.

Blog Farah ringan dan tidak berat. Mia dah tolong check di http://www.iwebtool.com/speed_test


Kalau berminat, silalah klik banner di atas. Sama-sama support Farah.

p/s: sampai rambang mata nak buat segmen yang mana satu... huhuhu

40 comments:

  1. ni pun dah boleh dikira macam riadah jugak ni sempena cuti sekolah

    ReplyDelete
  2. Bagus kak..Isi masa lapang...Haha..
    Goodluck! :D

    ReplyDelete
  3. oh nice, boleh follow sama kan kak mia? :)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. time ni lah nak support blogger2 lain hainom..

      Delete
  5. nnt ... nk join segmen refer blog kak mia jerk lh ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh juga.. lagi bagus kalau refer kat blog eraz ... lagi teror bab join segmen ni...

      Delete
  6. happi segmen sis!! oh.. segmen ni tamat bila??

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq yuliana... uikkk tidak diberitahu pula yang ni...

      Delete
  7. banyak jugak kak mia join segmeng yee..huhu

    selamat bersegmeng kak :)

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen mia, tak jogging kat padang, blogwalking mata je kat blog...betul tak?

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mia...selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum..selamat bersegmen kak Mia..=)

    ReplyDelete
  11. Thanks join - senarai blogger -> http://mysweetcrunchy.blogspot.com/2012/11/senarai-blogwalking-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  12. ringannya blog farah... sy jeles ni...
    selamat bersegmen kak mia... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia pun jeles juga... hehehe terima kasih ya ruha...

      Delete
  13. singgah dari segmen yang sama sambil follow here .

    http://pengawasbanyakcakap.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  14. singgah dan follow -> #8639

    http://mykeyboardstory.blogspot.com/2012/11/blogwalking-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  15. Hai ! Datang blogwalking dari segmen yang sama & dah follow awak . Harap datang visit & follow balik (walaupun link entri pelik) . http://blognitisyapunya.blogspot.com/2012/11/hai-assalamualaikum.html

    ReplyDelete
  16. Dari segmen blogwalking yg sma, Done follow you, follow me back http://superperfectimperfect.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-d.html

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum ,kami segmentmate awak,salam kenal :)

    http://littlemisspink-syazwani.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum :) datang dari segmen yang sama Dah follow awk..follow saya balik boleh? sorry for everything :D http://skyfullofdream.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  19. done follow google +; dr segmen yg sama

    http://kelip-kelipancontest.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters April 2017