SEGMEN : CARI FOLLOWERS NOVEMBER !

Saturday, November 17, 2012

SEGMEN : CARI FOLLOWERS NOVEMBER !



Wahhh... ramainya yang join segmen ini. Mia pun nak join jugalah. Segmen yang simple dan mudah untuk disertai. Tarikh tutupnya ialah pada 20 November 2012. Kalau nak join, sila klik pada banner di atas.

Ramai sungguh yang buat segmen sekarang ni. Cuma dapat buat mana yang simple untuk support rakan-rakan blogger. Salam perkenalan buat semua dan jom kita sama-sama meriahkan segmen ini.

p/s: support Sharfynarz juga...

26 comments:

  1. Wah, mencari segmen follower :)
    Selamat bersegmen kak mia..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. terima kasih kak salmi... Ooo dah join juga ya. best2..

      Delete
  3. huhu... nak join juga lah.... hahahaha..... korang design baju tak, jom ler tgk belog haku lak.... nnt nak wat contest reka gambar pd baju... tp akan dtng ler yer.. cekidouttt...

    ReplyDelete
  4. selamat malam sobat..
    datang berkunjung malam ni..

    ReplyDelete
  5. Mia ni bagus betullah rajin join segmen!

    ReplyDelete
  6. belum pernah lg join segmen2 ni sbb tak reti mcm mana.. hehe.. (zila ketinggalan zaman kan kak)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe.. boleh cuba pelan2.. hanya perlu buat entri dan ikut syarat2 penganjur.

      Delete
  7. bls kunjungan kamuuuu ;) da lama follow sini ^^ hihi

    ReplyDelete
  8. thanks singgah blog saya..sudah follow kamu .. :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters February 2017