image Celcom iPhone 5 - Pre-Order Sekarang! - Mia Liana

Saturday, 8 December 2012

# Advertorial

Celcom iPhone 5 - Pre-Order Sekarang!

Celcom iPhone 5 - Pre-Order Sekarang!

Wahhh... iPhone 5 yang menakjubkan akan datang kepada Celcom tidak lama lagi. Jadilah antara yang terawal memilikinya dengan hanya deposit RM 200 dan jika bertuah anda juga bakal dijemput untuk menghadiri majlis pelancarannya.

Salah satu kelebihan Celcom yang kita semua boleh nikmati dengan pakej menarik yang bakal ditawarkan nanti. 

Mengapa perlu berdaftar dengan Celcom? Kerana ianya adalah rangkaian terbaik masa kini.
  • mempunyai rangkaian terluas di mana-mana tempat di Malaysia
  • menawarkan kualiti rangkaian yang terbaik - mesej teks, panggilan suara, panggilan video, melayari internet dan lain-lain lagi
  • alami sambungan rangkaian yang stabil untuk video streaming dan melayari internet dengan mudah

Apa yang ada pada iPhone 5?
  • sistem operasi iOS 6 dengan chip A6, mampu memberikan prestasi dan kepuasan grafik dua kali ganda lebih cepat dengan tambahan daya tahan bateri yang lebih lama
  • paparan retina 4" yang lebar untuk luas penglihatan ditambah pula dengan ciri lebih getaran
  • kemudahan kamera 8MP yang mencukupi keperluan anda tanpa perlu membawa kamera lain
  • pilihan storan data antara 16Gb, 32Gb atau yang lebih besar 64GB
  • pembantu peribadi mudah alih anda tersedia, Siri

Walaupun pakej dan harga yang bakal ditawarkan belum dimaklumkan lagi, tetapi anda semua bolehlah layari pelan Celcom First di www.celcom.com.my .

Tunggu apa lagi jom kita pre-order sekarang!
Klik link ini... https://www.bluecube.com.my/prebooking/product/iphone5

p/s : entri sticky post ini dimasukkan jam 9.32 malam pada 7 Disember 2012.

52 comments:

  1. Mia dah jadi dealer i phone 5 eh... hehe

    ReplyDelete
  2. nak oder kat kak mia je lah boleh tak..

    ReplyDelete
  3. iphone sebelum ni pun masih belum mampu nak pakai... agagaga

    ReplyDelete
  4. Salam rakan blogger yg dihormati. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
    1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
    2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

    ReplyDelete
  5. aih auh! terima kasih kak Mia for info . Hehe , teringin juga merasa iphone ni

    ReplyDelete
  6. bestnyer iphone 5... boleh la plan for upgrade pasni tapi tggu pakej celcom dlu.. tgk camne..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh juga tu.. pakej celcom akan dimaklumkan tidak lama lagi...

      Delete
  7. Replies
    1. huhuu susah nak dapat yang free.. deq.. huhuhu kena beli juga.

      Delete
  8. cam nampak gayanya Ms Apple 4 nak kena bertukar kepada Ms Apple 5 jer nih... hu hu hu... saperlah yang nak belanja ni ek?

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. tu la.. cepat betul dah keluar yang baru kan leeza...

      Delete
  10. Iphone ni mcm complicated pggunaan dia kak mia..so tu yg shida beli samsung galaxy s3 je :)

    ReplyDelete
  11. bile lah nak merasa pakai iphone ni plk,,skrg pakai samsung jer..

    ReplyDelete
  12. iphone2,3,4 tak merasa lagi..keluar plak iphone5...adehhh...senak..

    ReplyDelete
  13. Bestnya kalau dpt iphone 5 ni kan? Tapi sayang yg ada inipun baru je berganti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best kak salmi... takpe guna dulu apa yang ada...

      Delete
  14. Haihh bila lah leh cekau iphone ni..

    BY: djdanchef
    == ♥ == ♥ == ♥ == ♥ ==

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum mia...best juga ni boleh la cuba nanti...;)

    ReplyDelete
  16. perghhh dimana mana saja semua orang ckp pasal iphone 5 ni kan.. ni yg bertambah teruja cuba nak dapatkannya ni hehee

    ReplyDelete
  17. Macam menarik jer,tapi saya dah ada Samsung...

    ReplyDelete
  18. hurmm dalam mimpi je la saya nak beli gadget ni, hahah :P

    ReplyDelete
  19. saya melopong je lah bila orang citer pasal iphone ni...pasal memang tak reti sangat

    ReplyDelete
  20. pergi celcom center semalam... ramai jugalah yang tanya pasal iPhone 5 ni... sy dengar aje... :)

    ReplyDelete
  21. Ada tak sesiapa nak belanja saya iphone5 ?... canggih telipon pintar ini.

    ReplyDelete