image Hadiah Pendrive 4GB Telah Diposkan Kepada Blogger Joel Leslie - Mia Liana

Monday, 31 December 2012

# Community # Contest

Hadiah Pendrive 4GB Telah Diposkan Kepada Blogger Joel Leslie


Sebelum ini Mia ada beritahu dalam entri Mia Sponsor Eca Year End Giveaway & Contest, yang Mia adalah sponsor untuk Contest di blog Eca.

Minggu lepas, Eca telah pun berikan butiran maklumat pemenang iaitu Joel Leslie untuk menerima hadiah Pendrive 4GB daripada Mia. Tahniah diucapkan..

Baru tengahari tadi Mia sempat poskan kepada Joel yang berada di Miri, Sarawak.




Tentu tidak sabar nak dapat hadiah ini kan? Selamat berblogging dan Selamat Tahun Baru ya Joel.....

p/s : leganya hati bila dah poskan...

47 comments:

  1. Assalamualaikum. bestnya menang. hehe. taniah joel!

    ReplyDelete
  2. wah bestnyer..tapi saya nak bertanya..awak guna pos cara apa ya..bape ringgit duit untuk pos?? terima kasih anti balas kat blog saya..(^_^)

    http://www.eymasushoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooo yang ni guna pos daftar. Harganya RM 2.00 dan tambah harga setem (bergantung pada berat bungkusan dan lokasi penerima).

      Delete
  3. Tahniah...anda bertuah dapat hadiah dari Mia.

    ReplyDelete
  4. waaa bestnye...bila nak pos adiah kat sy lak ni? hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. joinla giveaway mia.. mana tahu dapat pendrive ke...

      Delete
  5. salam. ni buat sy teruja nak join contest mcm ni pd thn dpn nih..

    ReplyDelete
  6. waaa...bestnya..tahniah buat pemenang..

    ReplyDelete
  7. wah..bestnya dapat pendrive..tahniah....

    ReplyDelete
  8. Tahniqh utk joel :)
    Salam 2013 kak mia.. Moga kebahagian terus menjadi milik kak mia malah lebih hebat dr yg sebelumnya..

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mia...tahniah pada yang berjaya ...:)

    ReplyDelete
  10. Hebat n Best..Best nih hadiahnya. kapan ada lagi miliana??

    ReplyDelete
  11. taniah buat pemenang! Amboih syok orang yang dapat tu ,kihkih

    ReplyDelete