image Pemenang Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com - Mia Liana

Tuesday, 11 December 2012

# Segmen Follow Dan Blogwalking

Pemenang Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com


Wahhh... tentu tak sabar-sabar bukan? Semuanya hebat-hebat belaka. Mia belek-belek blog peserta segmen secara senyap-senyap. Terima kasih kepada semua yang sudi join. Memang terbaik!

Walaupun segmen ini tiada hadiah, tetapi yang penting kita tentu dapat kenal dengan lebih rapat, mesra dan jangan sombong-sombong. 

Setelah dinilai secara mendalam, nampaknya hanya 10 blogger sahaja yang dipilih dan mereka ialah..
  1. http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
  2. http://mizayusof.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
  3. http://www.santaileeza.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
  4. http://fendy1302.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
  5. http://timizero.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-blogwalking-mialiana.html
  6. http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
  7. http://mayesa-jcb.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
  8. http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
  9. http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
  10. http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Tahniah kepada semua blogger di atas. Entri penyertaan akan di review pada minggu hadapan nanti. Huhuhu berpinar-pinar mata nak pilih 10 blogger ni... 

p/s: senyum.. jangan tak senyum...

106 comments:

  1. Ibu dok kat first woooo...Abg Fendy ke-3.Bestnya menang~~~Tahniah kepada semua pemenang!

    ReplyDelete
  2. wah baru perasan selepas dapat komen dari Muja td...terima kasih kpd Pn. Mia kerana sudi memilih blog sy yg tak seberapa tu...tahniah juga kepada pemenang2 lain...

    ReplyDelete
  3. belog jcb tersenarai ?? tepuk pipi, rasa macam mimpi !
    waa sayang kak mia banyak2, terima kasih, terima kasih *kesat airmata*
    hehe xsabar nak bw :) #thanx again kakmia !! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum kak mia. taniah buat semua pemenang terutama ibu Salmi dan Mar Haini. hehehe *bangga tengok kawan terpilih*

      Delete
    2. waalaikumussalam sheila... terima kasih ya...

      Delete
  4. assalamualaikum mia...tahniah2 pada yg berjaya yer...:)

    ReplyDelete
  5. tahniah..pemenang :)
    shida baru nk mula BW kak mia :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada semua pemenang :)
    Terima kasih kak Mia sebab pilih Miza sebagai salah seorang pemenang :)

    ReplyDelete
  7. segmen? mana2... alamak dah abis rupanya... huhuhu

    tahniah kepada pemenang2 di atas ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala.. dah lepas lah belalang... takpe lain kali ya..

      Delete
  8. Wah, akak ada dalam senarai!
    Gembira, terharu dan macam2 rasa dah ni.
    Terima kasih Mia. Sayang Mia banyak2.
    Terima kasih juga buat rakan2 yang maklumkan di blog ibu. Terima kasih semua. Terima kasih juga kepada semua yang dah bw ke blog ibu.
    Ermm dah macam dapat award pulak.. hehe

    ReplyDelete
  9. aik..kenape sy boleh terlepas nih..aduii..hehe..tahniah pada pemenang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah dah abis dah segmen ni... terima kasih ya luqman sudi wish pemenang..

      Delete
  10. tahniah kpd pememang..
    semua hebat2 :)

    ReplyDelete
  11. Tahniah kepada semua pemenang ....! saya tahu blog saya masih baru dan followers pun tak sampai 30 orang ..hehehe... takpa..nanti ada masa saya nak bw dan follow semua yg lain yg join segmen KakMia ni...

    TAHNIAH sekali lagi ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya h@n@... jangan segan untuk berkenalan dengan yang lain ya...

      Delete
  12. Alhamdulillah terpilih jugak.. tq kak mia :D

    ReplyDelete
  13. Salam tahniah kat semua pemenang!!
    :) :) :)

    http://rojakdanabc.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  14. tahniah...tahniah...kepada yang menang...

    ReplyDelete
  15. tahniah kepada pemenang...boleh la blanje pasni..sbb dah menang...:)

    ReplyDelete
  16. erkk..betul ke apa yg sy nampak..hehe..TQ kak Mia...memang tak sangka...haha

    ReplyDelete
  17. hanya nak ucapkan tahniah, dah mencuba..dah puas hati..tq

    ReplyDelete
  18. waaaaaaaaaa leeza menang... tak sabar juga nk tunggu mcm mana boleh menang.. tadaaaa~

    ReplyDelete
  19. Wahh.. betul ke kak mia ,yang azwa nampak ni?? tak sangka bleh menang . Teruja pula rasanya!!. Apa-apa pun terima kasih kak Mia dan tahniah pada blogger yang berjaya juga.. >_<

    ReplyDelete
  20. wahh tahniah utk semua pemenang..
    sy dh go thru semua pemenang mmg kreatif entry..
    ^_^

    ReplyDelete
  21. wahhhh... tahniah untuk semua pemenang! :)

    ReplyDelete
  22. Wa... tahniah3... seronoknya... nnt nak terjah blog pemenang2 ni sume bila kelapangan, nak belajar dari mereka2 yang manthop ni. Terima kasih Mia. Akak blogger baru belajar juga hehe....

    ReplyDelete
  23. wah kak leeza pun tersenarai, cantekk . hihi

    ReplyDelete
  24. Tahniah buat mereka semua .. memang susah oo kalau buat segmen atau giveaway ni .. bengkak bulu idung dibuatnya.

    ReplyDelete
  25. alamak x tersenarai..xpelah xde rezeki...tahniah sapa yg menang

    ReplyDelete
  26. alaaa...sally takde...hehehe...tahniah semua yg terpilih (^_^)

    ReplyDelete
  27. Wah.... tahniah kepada mereka yg menang!...Kecundang jua akhirnya! he..he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih hainom... jangan merajuk dengan mia ya...

      Delete
  28. ya Allah...syukran...terima kasih Kak Mia sebab sudi pilih blog Farah yang x seberapa...tahniah juga kepada semua-semua pemenang yang lain serta peserta-peserta yang lain...

    Baru dapat tengok blog malam nih, dan baru tahu dari 'kawan ibu' saya Mimie Najib dan juga kawan-kawan lain.... terima kasih Kak Mia... tak sangka pulak time-time Broadband wat hal ada rezeki yang datang.... ^_^

    ReplyDelete
  29. wahh tak sangka kak mia pilih blog yeen yg comot ni hehe trime kasih bnyk2 dan tahniah kpd para pemenang :)

    ReplyDelete
  30. congratz kpd pemenang2 ^^

    *sy bW ikut sempat jaa skrg ni, huh...

    ReplyDelete
  31. tahniah kepada pemenang.... kite kenal blogger2 itu... hehe..

    ReplyDelete